Superbíček Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Ahoj,na jaře mi odešel motor kvůli olejovému čerpadlu.Po výměně motoru(stejného typu),spojky,repas:turba,vstřiků mi přijde,že auto už nemá takový odpich,je možné,že ten chip nebude spolupracovat s touto sestavou a muselo by se to znova nachipovat? Pak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s firmami ohledně chipu a zda jste to zvedli více jak nad 125Kw na seriové díly. A poslední otázka,zda máte někdo zkušenost s firmou MAXPOWER,je odkaz na forum(nahoře v levo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ahoj, zřejmě jsi z Prahy tak se ozvi a zjistíme kde je zakopaný pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Ahoj, máte někdo zkušenosti s chipem na 2.0TDi BSS na 125kw? Dlouhodobý provoz, výkon, údržba, sportřeba? Má to smysl? Editováno: 22. Září 2015, autor: Jirka.Mayrich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krs44 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Zdravím Chcel by som poprosiť o skúsenosti ohľadne chipu tohoto motora 2.0 TDi DPF 103kw BSS. Samozrejme viem že sa životnosť o niečo skráti a záleží aj od medzičlánku medzi autom a volantom. Len si chcem jazdu o dačo spestriť svižnejšou akceleráciou a dobrým pocitom. Je tu veľa firiem ktoré ponúkajú nárast z 103kw na 125kw (neni môj prípad) , moja predstava je tých 115kw. Ďalšia otázka znie koľko vie zniesť spojka (Mám stále ešte OE), keď auto v základe má 320Nm a pri chipe to minimálne o 50 Nm pôjde hore. Ďakujem za reakcie. Ja mám Superb I 2006 2.0 TDi 103kw , najazdených 146xxx Km Editováno: 7. Únor 2020, autor: Krs44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.