Igor Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 (editace) Pre veľký úspech dekodéra kódov výbav (http://igorweb.org/equidec) a dotazov, kedy bude aj VIN dekodér som sa teda odhodlal a cez víkend uzrela svetlo sveta beta verzia VIN dekodéra. Nachádza sa na adrese http://igorweb.org/vindec. Ak by niekomu adresa nešla, skúste http://www.igorweb.org/vindec Doplnené 22.apríla 2007: Stále je to bohužiaľ beta verzia, plne funguje len dekódovanie pre Škodu a Seat. Dekodér najnovšie pozná už ak Fabiu II . Samozrejme, ostatné modely Škoda pozná tiež - teda vie dekódovať Fabiu, Feliciu, Octaviu 1, Octaviu II, Roomster a Superb. Ostatná časť koncernu bude doplnená priebežne - hlavne s VW a Audi to bude náročné. Doplnené 20.decembra 2007: Dekodér už pozná aj Fabiu II Combi, doplnil som aj N1 varianty Roomstera/Fabie II a O II Scout. VW a Audi stále bez zmeny, možno cez sviatky, keď sa budem hodne nudiť Doplnené 16.apríla 2008: Malo by byť kompletné dekódovanie Audi aj VW, opravil som chybičku u Seatu a do Škoda dekodéra pribudol Roomster Scout v oboch prevediach, nejaké nové motory aj závody. Pridal som aj Superb II, zatiaľ bohužiaľ bez motorov a výbav. Doplnené 2.februára 2009: Doplnil som nové motory pre Superb II aj Octaviu II, zároveň upravil dekódovanie N1 verzií od MR2010. A pripravil som aj dekódovanie Yetiho, samozrejme zatiaľ experimentálne - no môžem napísať, že dekodér už spozná, že sa jedná o Yetiho Testujte a píšte, keď niečo vyjde zle - opravíme Editováno: 2. Únor 2009, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Škoda Fabia Classic 1.4 MPI 50kw modelový rok 2002, výrobné číslo 525805 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Opäť skvelá prácička, u mňa všetko OK. Ďakujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Paráda už aby to bylo i na Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Co dodat...u mě to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 No opět super práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Vďala za komplimenty Do konca týždňa bude fungovať komplet Škoda (Fabia, O1, O2, Roomster a Felicia). Zvyšok koncernu priebežne, nejak sa z tých VW a Audi kódov zatiaľ neviem vysomáriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Jaky vždy perfektně odvedená práce pane Igore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Co dodat... Snad jen :worthy :worthy :worthy Kdyby slo i kladne bodove ohodnoceni, tak mas aspon 5 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Btw, zjisti to i presne datum vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Mě to ukazuje modelový rok 2004, ale kupoval jsem auto 08/2003. Tak teď nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Mě to ukazuje modelový rok 2004, ale kupoval jsem auto 08/2003.Tak teď nevím Vždy v lete nabieha nový modelový ročník, takže sa tomu nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 P2M, Martinoslav: Som rád, že sa vám to páči Teraz už len doplniť ďaľšie kódy Martinoslav: Dátum výroby by sa dal zistiť len nejakým odhadom, určiť tak maximálne mesiac nejakým kúzelným výpočtom. Presnejšie sa to takto univerzálne zistiť nedá Dundee: To by mohlo sedieť, modelový rok vždy nabieha v auguste po celozávodnej dovolenke. Takže v tvojom prípade MR2004 nabehol v auguste 2003. A vďaka adminovi-moderátorovi za "vyvesenie" témy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 sergej+igor:díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Funguje to dobře.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Igore,super,ale tohle už jsem měl doma asi před rokem,dokonce to bylo ke stažení na netu.Sice nevím,do jakých model.ročníků to funguje,ale fungovalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Cosby: Áno, viem že niečo existuje, ale nepodarilo sa mi to už nájsť. Čo som našiel na webe, tak všetko boli buď neaktuálne veci, alebo veci, kde chceli najprv zaplatiť poplatok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A co tady?? http://www.volny.cz/birkof/vindecoder.htm Je to jen základ,ale funguje,ale né pod Mozillou ale pod IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Je to perfektné, taky potvrzuji funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A co tady??http://www.volny.cz/birkof/vindecoder.htm Je to jen základ,ale funguje,ale né pod Mozillou ale pod IE Áno, niečo takéto mám v pláne aj ja, ale zamerané len na koncern... Orientačne som skúsil zopár kódov, ale dosť veľa vecí tento dekodér nepozná Verím, že môj bude tou správnou konkurenciou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 VW a Audi je ke ztažení na netu ve verzi 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Tak som do dekodéra doplnil O2, a dorobil som aj overenenie validity zadaného VIN kódu... Nasledovať bude O1 a Felicia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Tak som do dekodéra doplnil O2, a dorobil som aj overenenie validity zadaného VIN kódu... Nasledovať bude O1 a Felicia. Dobrá práce, už jsem ti udělal reklamu: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/VINDekoder.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Dobrá práce, už jsem ti udělal reklamu: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/VINDekoder.htm Óooo ďakujem, O1 doplním ešte tento víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Hurá hurá, našiel som si pár hodín času a doplnil som Octaviu I, Superb, Feliciu a dokonca aj Roomster. Takže dekódovanie škodoviek by malo byť teoreticky kompletné Ak by nastal prípad, že vám chybne dekóduje VIN, ozvite sa - nájdem, kde je zrada. Špeciálny prípad je VIN kód Felicie, ktorý je úplne neštandardný a neviem, čo z toho vylezie (na testovanie som mal až 1 reálny kód). Aktuálne mi však chýba kód motora 1.4 TDI 51kw pre Roomster, a kódy výbav L&K pre O1 liftback a Superb. Odborníci na O1, predfaceliftová 4x4 bola z verzie GLX alebo SLX? Mne sa marí GLX, no sused škodovák odvedľa ma presviedča o SLX... Aha ešte dôležité info - vďaka všetkým, čo písali maily a posielali reporty. Bohužiaľ schránka bola preplnená množstvom spamu, a až dnes som si všimol, že medzi tým bordelom je aj kopec užitočných správ, na ktoré sa patrilo aspoň odpovedať a poďakovať. Mea culpa, v najbližších dňov odpoviem každému, sľubujem Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.