Uhlíř Petr Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 poradte mi prosim co s tim, 1,2 htp 2004 47 kw, sviti kontrolka motoru a auto cuká 17811 - system recirkulace spalin - regulacni rozdil - prerusovany 16555 - system prilis chudy (1.radavalcu) - prerusovany 16497 - obvod teploty nasavaneho vzduchu - vysoky vstupny signal - prerusovany 17851 - ventil recirkulace spalin, signal prilis nizky - prerusovany 16490 - obvod mereni absolutniho tlaku saciho potrubi/barometrickeho tlaku - rozsah provoznich hodnot - prerusovany 16514 - obvod snimace O2 - chybna funkce (1. rada valcu snimac 1) - prerusovany 17564 - snimac tlaku v sacim potrubi - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojeny obvod - prerusovany prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 tak v prvom rade by som vyčistil egr ventil aj komplet aj s trubkou,vyčisti škrtiacu klapku a umy aj čidlo teploty nasávaného vzduchu sprav základné nadstavenie.premeraj omickú hodnotu čidla.skontroluj káble kontakty prípadne sviečky 16555 - system prilis chudy (1.radavalcu) mne to robilo prasknute zberné potrubie pred prvou lambdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 vsimol som si to az teraz prečo na to zakladáš dve témy ??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 20. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2012 protoze tam byli i jine chyby nez egr tak aby se to nepletlo, jinak egr vcetne klapky se vycistilo a po 3 dnech znovu. zakladni nastaveni bylo provedene.. mrknu na to diky .. ps jakou hodnotu by spravne melo mit to cidlo? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 tie hodnoty z hlavy neviem a dielenské príručky som mal v notebuku čo mi pred týždňom ukradli ale niekde sa to tu písalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.