Publikováno Září 20, 201212 r poradte mi prosim co s tim, 1,2 htp 2004 47 kw, sviti kontrolka motoru a auto cuká 17811 - system recirkulace spalin - regulacni rozdil - prerusovany 16555 - system prilis chudy (1.radavalcu) - prerusovany 16497 - obvod teploty nasavaneho vzduchu - vysoky vstupny signal - prerusovany 17851 - ventil recirkulace spalin, signal prilis nizky - prerusovany 16490 - obvod mereni absolutniho tlaku saciho potrubi/barometrickeho tlaku - rozsah provoznich hodnot - prerusovany 16514 - obvod snimace O2 - chybna funkce (1. rada valcu snimac 1) - prerusovany 17564 - snimac tlaku v sacim potrubi - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojeny obvod - prerusovany prosim poradte
Září 20, 201212 r tak v prvom rade by som vyčistil egr ventil aj komplet aj s trubkou,vyčisti škrtiacu klapku a umy aj čidlo teploty nasávaného vzduchu sprav základné nadstavenie.premeraj omickú hodnotu čidla.skontroluj káble kontakty prípadne sviečky 16555 - system prilis chudy (1.radavalcu) mne to robilo prasknute zberné potrubie pred prvou lambdou
Září 20, 201212 r Autor protoze tam byli i jine chyby nez egr tak aby se to nepletlo, jinak egr vcetne klapky se vycistilo a po 3 dnech znovu. zakladni nastaveni bylo provedene.. mrknu na to diky .. ps jakou hodnotu by spravne melo mit to cidlo? diky
Září 20, 201212 r tie hodnoty z hlavy neviem a dielenské príručky som mal v notebuku čo mi pred týždňom ukradli ale niekde sa to tu písalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.