Říjen 9, 201212 r Další možné funkce: .... 2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů .... Ferdo, co tato funkce nabidne u me, kdyz mam personalizovane klice (tj. odlisne nastaveni el. sedacek, zrcatek atd.). To znamena, ze se profily prirazene k jednotlivym klicum budou ignorovat, auto zustane nastavene, jako pri poslednim uzamceni ? Jaky by to melo smysl ? Pri zamene klicu ? Sedacku prestavim do jine (sve pameti) zmacknutim tlacitka, akorat zpetna zrcatka bych musel prestavit a tim zrusit nastaveni k tomuto profilu, je to tak ? U personalizace, kterou umi O2FL me jen vadi, ze si to neumi pamatovat nastaveni multimedii (Columbus) pro kazdeho ridice, to bohuzel resitelne asi neni....
Říjen 10, 201212 r Autor Ano profily budou ignorovány a bude použit poslední co byl v autě. Je to spíš pro ty co mají někde v autě třeba schovaný čip pro startování auta na dálku....a nebo nechtějí prostě tuto funkci využívat. I já jsem koukal, když jsem měl asi 3 hodiny auto a prohodil klíč, že je vše v angličtině. Upraveno Říjen 10, 201212 r od ferda25
Říjen 13, 201212 r Startovani O2FL na dalku ? Myslel jsem, ze je s tim tolik problemu, ze to prakticky nejde ? Uz se to tady davno diskutovalo, existuje neco noveho, co se elektrikou O2FL zcela szije ? Kdyz tak do SZ, kdyby to nikoho dalsiho nezajimalo...
Prosinec 13, 201212 r Autor Další možná funkce je možné ponechat kontrolku nezapnutých pásů a zvuk úplně vypnout nebo ztišit
Leden 8, 201312 r ta polozka "dotankovat" se mi hodne libi, dalo by se naprogramovat i kolik chybi litru do vyprazdneni nadrze ? Vim ze to je o matematice, kdyz znam udaj kolik chybi dotankovat, ale jen proste dotaz ...
Leden 9, 201312 r No to vypnutí pásů bych bral, lze to i u před FL? je to scout 2007. Kde sydlíš, dyžtak SZ
Leden 21, 201312 r Autor No lze když se vymění budíky za faceliftové pak lze i nastavit combi na Maxi-Dotu...
Březen 4, 201312 r Skvelá práca! Chcem sa spýtať jednu vec: chcem dorobiť asistent jazdy v jazdných pruhoch tzv. Lane Assist. Všimol som si že v budíkoch mám ikonku na túto funkciu ale po zapojení kamery a aktivácii funkcii Lane Assist na MaxiDote sa ten symbol nerozsvieti. Ona by mala svietiť v pohotovom režime na oranžovo a keď zasahuje do riadenia tak na zeleno. Vedel by si mi s tým pomôcť? Vďaka
Duben 28, 201312 r Autor Nová funkce...lze aktivovat na všech face Maxi-Dotech(tj. ty první co to nemají) http://forum.skodahome.cz/topic/111541-maxi-dot/?p=1759218
Květen 2, 201312 r Pekné ale načo nám to je keď nenapíšeš ako si to robil? Ja to mám k tebe ďaleko aby si mi niečo z toho čo si tu popísal spojazdnil...
Březen 28, 201411 r Ahojte, mam problem na Octavii II FL 1.6TDI classic polodot, mi nesvietia rucicky teploty vody a mnozstva paliva, a obcas mi vypadava podsvietenie rucicky tachometra, obcas preblikava, obcas vobec nesvieti a obcas stale svieti, vybral som budiky aby som skontroloval ci nebude nieco so zapojenim kedze sa mi zda ze problem bude niekde v konektoroch ked to takto blbne, avsak som sa bal ich uplne odpojit aby som nemal problemy s imo. a ked som mal budiky vonku zbadal som jeden odcvaknuty tenky cerveny kabel siel do budikov, moze to mat nieco spolocne s tym odcvaknutym kablikom ? Mate niekto skusenosti s nesvietenim ruciciek ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.