Publikováno Září 22, 201212 r Mám problém s kontrolkou na budíku a na maxidotu se stále ukazuje chyba - vadné pravé přední světlo, vadné levé přední světlo. 1) Klíček v základní poloze, ovladač světel - parkovací světla - SVÍTÍ PARKOVACÍ SVĚTLA, potkávací světla vypnuta 2) Klíček v poloze napětí, ovladač světel - potkávací světla - potkávací světla svítí, PARKOVACÍ SVĚTLA SE HLÁSÍ JAKO = VADNÁ ŽÁROVKA 3) Klíček v základní poloze, ovladač světel - parkovací světla - SVÍTÍ PARKOVACÍ SVĚTLA, potkávací světla vypnuta Pokaždé se ukazuje jiné světlo jako vadné (levé, pravé parkovací světlo) Tento stav nastává každý den, s občasnou výjimkou. V chladných ránech je to 100%. Dokáže někdo poradit??? Díky
Září 26, 201212 r Autor Ledka tam nejsou, jsou tam klasické žárovky žluté barvy. Nejedná se mi o vadu naklápění, ale o to že mi nechtěj svítit parkovací světla při nastartování motoru. Svítí pouze jedno ze dvou a ještě je to každej den jiná strana. Jednou levá a jednou zase pravá. Zkusil jsem žárovky vyměnit za nový a dělá mi to stejnej problém, a to že NESVÍTÍ Xenony nevlastním.
Září 27, 201212 r tak by to taky mohlo být vadný BSG, docela bych se k tomu přikláněl...... chtělo by to otestovat diagnostikou.......
Září 27, 201212 r Autor Co to je prosim tě BSG? Asi bude nejlepší to nechat někoho prověřit diagnostikou a uvidímě co najdou. Děkuju za pomoc
Říjen 2, 201212 r BSG je jedna z řídících jednotek vozu (takto by ti to myslím mělo stačit) Právě řídí ty světla Upraveno Říjen 2, 201212 r od Jan155
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.