cervenacek Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Mám převodovku v octavii 1 81kw typu EBF a huči. Mám možnost koupit převodovku též z octy 81 kw,ale typu DEA. Tak se chci optat jestli to bez problému pasuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Jestli tam nebude nějaký zádrhel v podobě montáže a upevnění, tak snad by problém neměl být: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 24. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2012 super,děkuji za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 No, já Ti jen napsal co lze vyčíst z tabulky v DP. Třeba budou rozdíly někde jinde, tak abys mi pak nespílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.