Josef Černý Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Zdravím, mám takový problém.. Pořád mě zlobí alarm, když někde zastavím tak za 5 minut mi začne pískat. Četl jsem uživatelský manuál ale ten mi toho moc neprozradil. Vím že když otevřu auto a do 30s neotevřu dveře tak se znovu aktivuje, ale jak je to stím když přijedu vypnu motor a nechám klíček v zapalování tak asi po 5 min se ozve pípnutím a když otevřu dveře tak se spustí musím zamknout a zas odemknout aby se vypl. Nemám s tím moc zkušeností tak se ptám těch kdo mají lepší praxi. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Tohle není originál alarm. Musíš si zjistit co máš za typ, jaká je tam elektroinstalace a zeptat se někoho jestli to není špatně zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Černý Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Aha máš pravdu je to od výrobce Cobra model GLOBE 3800 bohužel je to po majiteli a ten zapoměl pin budu to muset pře programovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.