Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosím o radu se spínačem světel na vůz Fabia Sedan. Normální funkce byla při nastartování auta se automaticky rozsvítily potkávací světla (spínač byl v poloze 0). Potřeboval jsem demontovat tento spínač tak jsem odpojil baterii....po znovuzapojení poloha 0 vše trvale vypnuto i po nastartování.(další polohy plně funkční). Všechny pojistky OK.

Předem děkuji za rady

Vloženo (editace)

Máš namontované "denní svícení", to si myslím nemá se samotným spínačem nic společného.Ale manipulací s ním jsi mohl někde něco urvat-odpojit.Taky může být, že pojistka od tohoto zařízení není v boxu, ale jen tak "ve vedení"  schovaná někde u toho zařízení pod palubovkou.V mnoha případech se ti právě tou pojistkou taky vyřazuje z fce, pokud je potřeba.

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo

Tak jediná pojistka co byla blízko spínače byla v pořádku, ale nemyslím, že patřila ke spínači....jinak jsem nic jiného nenašel. A nemůže to mít souvislost s odpojením baterky a s nutností nastavení automatického zapnutí světel při nastartování...něco jako s automat. stáhnutí okna? Nebo vlivem zapojení baterky odpálení nějakého relátka???

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...