Přejít na obsah

Automatické rozsvícení světel po nastartování

Vozdecky

Doporučené příspěvky

Prosím o radu se spínačem světel na vůz Fabia Sedan. Normální funkce byla při nastartování auta se automaticky rozsvítily potkávací světla (spínač byl v poloze 0). Potřeboval jsem demontovat tento spínač tak jsem odpojil baterii....po znovuzapojení poloha 0 vše trvale vypnuto i po nastartování.(další polohy plně funkční). Všechny pojistky OK.

Předem děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš namontované "denní svícení", to si myslím nemá se samotným spínačem nic společného.Ale manipulací s ním jsi mohl někde něco urvat-odpojit.Taky může být, že pojistka od tohoto zařízení není v boxu, ale jen tak "ve vedení"  schovaná někde u toho zařízení pod palubovkou.V mnoha případech se ti právě tou pojistkou taky vyřazuje z fce, pokud je potřeba.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Tak jediná pojistka co byla blízko spínače byla v pořádku, ale nemyslím, že patřila ke spínači....jinak jsem nic jiného nenašel. A nemůže to mít souvislost s odpojením baterky a s nutností nastavení automatického zapnutí světel při nastartování...něco jako s automat. stáhnutí okna? Nebo vlivem zapojení baterky odpálení nějakého relátka???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...