rokki Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Zdravím všechny, potřebuju pomoct. Koupil jsem faceliftové zrcátka s blinkrem a chtěl bych je vyměnit za mé stávající které jsou navíc sklopné. Ale mé zakoupené zrcátka mají ustřihlé konektory a podle barev to nesedí na nové. Potřeboval bych poradit jak patří zapojit konektor nebo nějaké schéma. Je to sice na Superba, ale myslím že zapojení na B5.5 je stejné. Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Stáhni si dílenskou příručku a tam máš veškeré el.schémata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Zdravím všechny, potřebuju pomoct. Koupil jsem faceliftové zrcátka s blinkrem a chtěl bych je vyměnit za mé stávající které jsou navíc sklopné. Ale mé zakoupené zrcátka mají ustřihlé konektory a podle barev to nesedí na nové. Potřeboval bych poradit jak patří zapojit konektor nebo nějaké schéma. Je to sice na Superba, ale myslím že zapojení na B5.5 je stejné. Děkuji předem čauec ..nemáš schéma toho zapojení zrcátka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokki Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Ahoj, nemám. Ale po rozebrání celého zrcátka jsem si jednotlivé vodiče označil a poté je napinoval no konektoru. Je to vcelku jednoduché, jen se musí celé zrcátko rozebrat, aby jsi zjistil který vodič je od čeho. Pokud jsou zrcátka i s konektorem tak funguje vše až na blinkr, pokud je to jedinná věc v čem se liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.