Prosinec 6, 201212 r jenom sem se chtěl zeptat kdybych chtěl hodit celé auto do plast dipu kolik litru bych spotřeboval aby tam byly tak 4 vrstvy ?
Prosinec 20, 201212 r Lepsi je 5 vrstev a kazda vrsta ma 15 min schnout nez das dalsi a posledni 4-6 hodin jinak na cely auto podrebujes cca 5-6L barvy a 5-6 L redidla michas to 1:1 barva :redidlo plus ze podrebujes specialni pistoly elekrickou cena od 1 200 do 5 000 tis
Leden 11, 201312 r Autor to je tažko povedat , to ti nik nepovie presne (kedže to je skoro novinka tak to asik nema nikto niako otestovane ) ale podla mna kým to nedaš sam dole tak ti to tam ostane dosť dlhoooo
Leden 20, 201312 r Je to prsne novinka ale klasika je 2 roky na to davaj i zaruku a rika se ze to ma vydrz stejnou jako folie takze 5 let exterier 7-10 let interier
Leden 20, 201312 r hm, dole sa to dava ako? skrabanim ako folie alebo nejakym rozpustadlom? otazka 2: ked sa to na auto nastrieka, auto je matne alebo je leskle? kedze je to guma, povedal by som ze matne, ale jeden nikdy nevie
Leden 20, 201312 r Auto je matné, odstraní se to tak, že to v některém místě " načneš " a pak to postupně odlupuješ jako gumu, jako cenovku z oblečení akorát že je to prostě gumové
Leden 20, 201312 r Este ma tak napada, daju sa miesat farby? Niekde som videl sede auto, ale sedu farbu som v shopoch nevidel.
Leden 23, 201312 r Autor No ja som to tiež niekde videl na internete ako miešaju farby , ale opitam sa kamarata ten to strieka (ale teoreticky by to malo ist ), bo o tu šedu ako tu spomina kolega hore mam aj ja už dlhšie zaujem
Březen 13, 201312 r Ahoj , máme tu pro vás nově otevřenou firmu na Dipovaní a Lepení Folií. Pěkné ceny a hlavně i se dá zařídit nějaká sleva pro ty co jsou zde na forum... Dipování a lepení folií na osobní/užitková/nákladní auta, kola, motorky a různé předměty dle Vašeho přání, možnosti jsou téměř neomezené. Dodavatel Barev pro nas je TOTALDIP.CZ více najdete tu : http://www.facebook....4080497?fref=ts nějaké technické info : - dlouhá životnost - zdravotně nezávadné - odolnost vůči mrazům do -34 ° C a teplu do +93 ° C - dodá autu dominantnější a výjimečný vzhled - stylová změna auta - můžete si měnit barvu karoserie klidně i každý rok - ochrana disků auta - barevná úprava disků auta - plasti dip dodá věcem zajímavý a neobvyklý vzhled - chrání celou řadu různých materiálů před okolními vlivy - ochráníte téměř vše - auta, lodě, motorky, elektroniku, PC notebooky, mobily a pod. - dokonalá ochrana každodenně používaných věcí před škrábanci - v případě potřeby se dá jednoduše odstranit
Březen 14, 201312 r Taková otázka jak si to stříkal oddělával si ten chromový rámeček a potom si ho zase nasazoval nebo si to stříknul na autě a zbytek co si nechtěl mít v gumě si sloupal (myslím třeba znak atak) Upraveno Březen 14, 201312 r od Bullets
Duben 2, 201312 r Autor no ja som ho dával dole , ale iba pre to že som tam mál foliu a trebalo ju strhnuť ale to už je na tebe ale ten rámček dat dole je otázka par minut , a striekal som aj cez znak a potom som to s toho odlupol
Duben 2, 201312 r Neco od nas Dip-cars [ Audi A6 modrý matný Dip[ Další fotky až bude nastrojená Pak moje octavka oranzova blaze kola+zrcatka
Duben 2, 201312 r zatim jsme to nedelali protoze zmena barvy z tmave na svetlou ale jinak dip ma vyhodu ze se stim dostanes vsude jako s lakem a ne jako s folii
Duben 2, 201312 r Ahoj , máme tu pro vás nově otevřenou firmu na Dipovaní a Lepení Folií. Pěkné ceny a hlavně i se dá zařídit nějaká sleva pro ty co jsou zde na forum... Dipování a lepení folií na osobní/užitková/nákladní auta, kola, motorky a různé předměty dle Vašeho přání, možnosti jsou téměř neomezené. Dodavatel Barev pro nas je TOTALDIP.CZ více najdete tu : http://www.facebook....4080497?fref=ts nějaké technické info : - dlouhá životnost - zdravotně nezávadné - odolnost vůči mrazům do -34 ° C a teplu do +93 ° C - dodá autu dominantnější a výjimečný vzhled - stylová změna auta - můžete si měnit barvu karoserie klidně i každý rok - ochrana disků auta - barevná úprava disků auta - plasti dip dodá věcem zajímavý a neobvyklý vzhled - chrání celou řadu různých materiálů před okolními vlivy - ochráníte téměř vše - auta, lodě, motorky, elektroniku, PC notebooky, mobily a pod. - dokonalá ochrana každodenně používaných věcí před škrábanci - v případě potřeby se dá jednoduše odstranit ptal jsem se na facebooku za kolik máte černý lesklý sprej a jak je velký a do dnešního dne se mi nedostalo odpovědi, můžete mi aspoň odpovědět zde??
Duben 2, 201312 r Spreje ani barvy neprodavame pouze dipujeme Objednavame predem urcitý pocet litru barvy ci spreje kdyz se ma neco dipovat
Duben 2, 201312 r Stando, na facebooku to mají prazvláštní, taky jsem se ptal za kolik dělají supa a dodnes nic, jen vždy napíšou že odpověděli, ale kde nic, tu nic
Duben 2, 201312 r Opravdu vzdy odepisujem do zprav ... tak za to se omlouvam Hagusy - 700 az 800 Lizatko -500
Duben 2, 201312 r Stando, na facebooku to mají prazvláštní, taky jsem se ptal za kolik dělají supa a dodnes nic, jen vždy napíšou že odpověděli, ale kde nic, tu nic jj, tak to jsem dostávali stejné odpovědi :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.