Phate Vloženo 8. Říjen 2012 Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) Ahoj, mám dlouhotrvající a postupně zhoršující se problém se smradem nespálené nafty v kabině i z venku kolem auta. Auto jede jak z praku, žádný divný zvuky, spotřeba taky v normě. Nejvíc je to cítit když je zapnutá klima a jakmile je venku chcanec tak když dojedu před barák tak to občas smrdí jak kdyby se mi tu rozlila cisterna. Neví někdo alespoň přibližně? Příp. nějaký servisák z prahy/kladna? Dík Editováno: 8. Říjen 2012, autor: Phate Citovat
bazycek Vloženo 9. Říjen 2012 Vloženo 9. Říjen 2012 Nemáš otevřené víčko u nádrže? Takhle to v autě u mě ve fabrice smrdí když se zapomene zatočit víčko Citovat
žralok Vloženo 9. Říjen 2012 Vloženo 9. Říjen 2012 Tak tam zkontroluj vedení nafty. Hlavně kolem filtru jestli to neprosakuje. Citovat
Phate Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Vloženo 9. Říjen 2012 Kolem filtru je to suchy, ale prijde mi, ze. Na krytu prevodovky je flek jak hovado. Citovat
Phate Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Vloženo 29. Říjen 2012 Už jsem to našel, zítra postnu fotky. Kdyby si někdo našel čas a poradil, tak by mi dokonce udělal i radost. Citovat
Phate Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Vloženo 13. Listopad 2012 Tady to je: praskla mi jedna z těch trubek. Nejdřív byla naštíplá tak to chcalo jen trochu a včera jsem málem nedojel protože z toho tekla nafta jak sviň. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.