msmity Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Ahoj....na moji fabce nesviti potkavaci svetlo na strane u ridice, dalkove normalne sviti. Zkusil jsem vymenit zarovky a nic....nevite kde by mohla byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 V pojistkach ? Zadek sviti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 na pojistky jsem koukal.......a podle toho co jsem nasel to vypada v poho...jo zadek normalne sviti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 (editace) Odcházejí ty patice, ale první bych propískal pojistky. Editováno: 9. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 moment kluci , abych nevyšel za vola a i tak vyjdu kolika vlaknove jsou zarovky v Fl ? ono z blbosti bych ji skusil vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Je tam jedno vláknová H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 takže je to jak jsi psal , bud to hyba v pojistkach nebo patice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.