Publikováno Říjen 10, 201212 r zdravim mam dotaz ohledne natoceni volantu u fabie I combi...ja jako ridic mam 90kilo vedle me sedi spolujezdec vazici 130kilo a zanim dalsi cestujici o vaze 80 kilo. ramena u volantu v tu chvili nejsou vodorovne ale kolmo..je to normalni???
Říjen 10, 201212 r Teda hodně krkolomné vysvětlení. Nevím jaký vliv na to má obsazení osobami? Volant má mít příčky při přímé jízdě vodorovně. Nevím co myslíš slovem kolmo? Snad svisle? Pokud nejsou příčky vodorovně nech seřídit geometrii. Dá se sice i přesadit volant na drážkované hřídeli ,ale to není ta správná cesta.
Říjen 10, 201212 r Autor jezdim jednu trasu sam do prace uz rok a nekdy volant je rovne a nekdy mirne doleva.chtel sem napsat ze ramena volantu smerujou od stropu k podlaze
Říjen 10, 201212 r No tak jsem to pochopil dobře tedy svisle a to je špatně. Tak platí co jsem ti napsal v prvním příspěvku.
Říjen 10, 201212 r geometrií fakt neotočíš volant o 90° je to hovadina.. nepřeskakují zuby na hřebeni řízení?? to už je skoro o život
Říjen 10, 201212 r Potom musíš mít někde obrovské vůle. Pokud tomu sám nerozumíš nech to někde zkontrolovat To může být životu nebezpečné ne jen tobě ,ale i tvému okolí.
Říjen 10, 201212 r Autor vono to trva uz rok a pul bylo to u 3mechaniku dva to meli puceny na vejkend a nikdo nic nezjistil
Říjen 10, 201212 r Volant musí mít za všech okolností stejnou polohu při jízdě rovně.. nemůže se jen tak měnit.. něco je fakt špatně..
Říjen 11, 201212 r Autor pristi vejkend to dam znamymu na zvedak at si stim pres vejkend pohraje a proleze pak dam vedet jak to dopadlo
Listopad 13, 201212 r Autor tak na stk na kostitrasu nic nenasli....jediny co mi rekl ze by to moh delat tlumic Upraveno Listopad 14, 201212 r od Wranic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.