Přejít na obsah

kodovani ESP-kalibrace

brunda

Doporučené příspěvky

prosim nemuzu nikde najit tak zakladam nove tema jaky hodnoty ma mit kalibrace(nastaveni) ESP .udelal jsem novy silentbloky predni zadni napravy.geometrii a stale me blika stabilizace v zatackach uz treba pri 80 km/h vylozene brzdi,.mozna ma i vliv ze jezdim na 16 kolech ale snad se to nekde da nastavit nebo nejaky paket na spatne cesty....poradte prosim uz to resim asi 1.5 roku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze v  ABS-brzdy jsem mel kodovani-19458 mam kombika ,dnes jsem se dival co ma kamos na 1.8 rs a ten mel 19970 ma sedana.ale momentalne mam nastaveno 20098 takze nevim co nastavit aby to bylo spravne ,ale je pravda ze ted se to chova normalne po te zmene.kdyby mel nekso mombika  s esp  at zdeli jaky ma kodovani nastaveny.diky

EDET:

ono se tam da nastavit nejaky paket pro spatny cesty proto mam 20098,ale neni me jasny proc to nejaky rok zpet bylo ok nikdo stim nic nedelal

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Já ve VIS-u nevidím rozdíl v kódování combi vs liftback, ale kódování se liší podle motoru a paketu pro špatné cesty.

post-57881-0-88765300-1350151358_thumb.j

Ty číslama 19458 a 20098 kombinuješ nejen paket ale i motor.

Nicméně na Tvoji výzvu:

19458 - 1.9TDI, ASV, bez paketu. Když už chceš tak i combi, ale na tom nezáleží.

Odkaz ke komentáři

Při psaní příspěvku do okna pod vláknem, klikni na "Použít plný editor" vlevo dole.

Pak pod oknem je tlačítko "Klikněte k přidání přílohy", vybereš obrázek klasickým způsobem a až se nahraje naserver bude u něj "Přidat do příspěvku", tato volba umístí obrázek do příspěvku na pozici kurzoru, do textu, jinak by byl obrázek vždy pod textem.

Ke kódování ESP:

Jak dvě tabulky? VIS rozlišuje MARK20 nebo MARK60, který máš Ty se dovíš z VAG-u.

Pak už je to jasné.

"Zvýšený podvozek" je "Paket pro špatné cesty".

Jestli máš sériový, nemáš zvýšený podvozek a jelikož máš 1.9 TDI/81 kW pak pro Tebe platí 19458 pro případ, že máš MARK60.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...