Publikováno Říjen 13, 201212 r Zdravim, vsimol som si ze mi pocas jazdy pocut taky divny zvuk, je to akoby take kovove vibrovanie, robi mi to len pri nizsich otackach a ked drzim plyn alebo mam tempomat, prestane to akonahle pridam prudsie plyn alebo vyradim rychlost alebo stlacim spojku,auto ide ok, nemam problemy ani so spojkou ani s radenim, nevieto co by to mohlo byt?
Říjen 28, 201212 r Autor tak zistil som ze ten zvuk sa ozve od 1200 otacok a nad 1500 stichne, co to moze byt? Zacalo to robit ked sa ochaldilo, nechapem
Říjen 29, 201212 r Já bych to viděl na homo kloub a na ten vnitřní, vnější by si cítil a slyšel v rejdu.... zvedni auto a mrkni na manžety, případně doplň vazelínu. Samozřejmě to může dělat i něco jiného, ale něco podobného jsem zažil a byl to ten homouš
Říjen 29, 201212 r Autor No vonkajsie klby mam menene zhruba pred mesiacom, ako vravis hucalo to v rejdu a o vnutornom som ani nepocul skusim na to pozriet Upraveno Říjen 29, 201212 r od žralok Citace předchozího příspěvku !
Říjen 29, 201212 r Autor Tak nakonie neuverite co to bolo, plastovy kryt nasavania vzduchu, tam kde sa spajaju tak medzi nimi je taka tesniaca paska a ta mi odtial uplne spadla a nedrzala a preto to tak rezonovalo, neviete ci sa da kupit original alebo je nejaka paska dostat v mototechni?
Říjen 29, 201212 r Já mám podobný problém, na ten kryt jsem se vubec nedival, zkusim se zitra podivat. Pak dam vedet
Leden 26, 201312 r Přesně to stejné jsme měl taky.. u prostředního dílu, jak je takový ten vlnovec, tak jsem to rozdělal, oblepil páskou a opět dal do hromady a vůle je pryč. A koleno které vede dolu k filtru, tak tam jsem dal dokola nízké těsnění co se dává na okna nebo dveře. A je klid. Drží to. Nicméně další den nastartuji a rezonuje zase něco jiného někde jakoby pod motorem.. už mě z toho fakt jebne, to auto je jedna velká rezonující věc.. pořád někde něco vrže a klepe. Dneska se na to jdu podívat... jestli na to nepřijdu, tak asi vyndám motor, udělám si díru v podlaze a budu jak flintstone Ale to zase nevyjedu ani z garáže...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.