Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, vsimol som si ze mi pocas jazdy pocut taky divny zvuk, je to akoby take kovove vibrovanie, robi mi to len pri nizsich otackach a ked drzim plyn alebo mam tempomat, prestane to akonahle pridam prudsie plyn alebo vyradim rychlost alebo stlacim spojku,auto ide ok, nemam problemy ani so spojkou ani s radenim, nevieto co by to mohlo byt?

• 3 týdny později...
  • Autor

tak zistil som ze ten zvuk sa ozve od 1200 otacok a nad 1500 stichne, co to moze byt? Zacalo to robit ked sa ochaldilo, nechapem

Já bych to viděl na homo kloub a na ten vnitřní, vnější by si cítil a slyšel v rejdu.... zvedni auto a mrkni na manžety, případně doplň vazelínu.

Samozřejmě to může dělat i něco jiného, ale něco podobného jsem zažil a byl to ten homouš :kol-47:

• Autor

No vonkajsie klby mam menene zhruba pred mesiacom, ako vravis hucalo to v rejdu a o vnutornom som ani nepocul :) skusim na to pozriet

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku !

• Autor

Tak nakonie neuverite co to bolo, plastovy kryt nasavania vzduchu, tam kde sa spajaju tak medzi nimi je taka tesniaca paska a ta mi odtial uplne spadla a nedrzala a preto to tak rezonovalo, neviete ci sa da kupit original alebo je nejaka paska dostat v mototechni?

Já mám podobný problém, na ten kryt jsem se vubec nedival, zkusim se zitra podivat. Pak dam vedet

• 2 měsíce později...

i ja jsem to měl vyřešilo to nalepení takové chlupaté pásky... je po zvuku...

A já ten zvuk mám zase na volnoběhu :-) Taky tam musim někde polepit páskou :-)

• 2 týdny později...

Přesně to stejné jsme měl taky.. u prostředního dílu, jak je takový ten vlnovec, tak jsem to rozdělal, oblepil páskou a opět dal do hromady a vůle je pryč. A koleno které vede dolu k filtru, tak tam jsem dal dokola nízké těsnění co se dává na okna nebo dveře. A je klid. Drží to. Nicméně další den nastartuji a rezonuje zase něco jiného někde jakoby pod motorem.. už mě z toho fakt jebne, to auto je jedna velká rezonující věc.. pořád někde něco vrže a klepe. Dneska se na to jdu podívat... jestli na to nepřijdu, tak asi vyndám motor, udělám si díru v podlaze a budu jak flintstone :D Ale to zase nevyjedu ani z garáže...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.