1968 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) Zdravím, tak jsem dnes pokřtil svojí oktávečku . Bohužel mojí blbostí. Naštěstí mě asi osvítil duch svatý a nechal jsem auto pojistit na havárku. To by člověk neřekl kolik stojí taková prkotina (viz.příloha) Navštívil jsem autorizovaný servis škoda a tam mi řekli že cena opravy bude 32.000 Kč. Takže mě to naštěstí bude stát pouhých 5.000 Kč. Editováno: 16. Říjen 2012, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 no, stane se.. Co jsi prováděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Mně to přijde jen lehce odřené do plniče, to budou něco měnit nebo celé stříkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 to je pěkná darda to jsou ceny v tom autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 No hlavně aby to pojištovna zaplatila v plné vyši,muže se stát,že spočítaji amortizaci a řeknou,že je to dle jejich tabulek moc a daj třeba jenom 25tis a servis bude chtít po Tobě doplatek nerad straším,ale osobní skušenost s ČP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 jestli nebude lepší to dát někam do garážového servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) Taky bych to řešil spíš takto nechal bych si to vyplatit na opravu svépomocí a v lakovně opravit určo ještě něco zbude. Nicméně nehoda je vždy nepřijemná. Editováno: 17. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No tak to shrnu. Moje blbost. Stáli jsme v jednosměrce na parkovišti vedle sebe. On vyjel jako první. Tak jsem myslel že jel pryč a koukal jsem na druhou stranu do ulice jestli nejede nějaké auto. Bohužel pán v toyotě land cruiser po vyjetí začal telefonovat a zůstal stát v uprostřed silnice přímo za mnou. A už to bylo. Nebyl to přímo náraz,ale smýkli jsme se o sebe zadkama. Já tam mám prasklou lampu orvaný nárazník a prohnutý a odřený blatník. V autorizáku mi řekli: nárazník dolu celý komplet přelakovat. Vyměna lampy. srovnání blatníku a stříkání celého blatníku. Kvůli stříkání blatníku musí ven boční okýnko. To prý při vyndavání na 99% praskne takže nové. A další věci. Taky už jsem přemýšlel jak to udělat jinak,ale nemám žádné zkušenosti. Je to můj první ťukanec v životě. A to jezdím už 30 let. Takže jsem v tomot taková lama. Asi to nechám být a uvidíme jak se k tomu pojišťovna postaví. Auto je staré 3 roky tak by to mohli zaplatit celé. Snad??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Nech si to vyčíslit a poslat peníze na účet a následně to nechat opravit u nějakého šikovného garážníka a nemusíš pak šetřit na dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Nebo se domluv kdo má servis a opravil by to levněji a s pojišťovnou by si to vyřídil a o částku se pak nějak podělíte. Když to bude opravovat servis tak mu pojišťovna vyplatí větší částku než když si to necháš zaplatit rozpočtem (svépomocí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Nech si to vyčíslit a poslat peníze na účet a následně to nechat opravit u nějakého šikovného garážníka a nemusíš pak šetřit na dovolenou. A kdo mi to vyčíslí?. Byl jsem V autorizáku a tam mi to předběžně vyčíslili na těch 32.000 Kč,ale žádný papír mi na to nedali. To bych musel na toho jejich likvidátora co mají v tom autorizáku,protože to je zároveň smluvní partner ČP a zavolat do pojišťovny,že ty prachy chci poslat na svůj účet ( teda mínus ta spoluúčast) A to po mě jako nebudou chtít z pojišťovny fakturu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Zajeď na pojišťovnu na nafocení jejich likvidátorem. On ti vyčíslí škodu, necháš si to zaplatit rozpočtem a fakturu pro pojišťovnu pak už nepotřebuješ. Nejlepší prohlídkové místo České Pojišťovny je na Praze 4, Kaplanova 8 (modrá budova kousek od OC Chodov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Nechci Ti to tady zasírat,ale myslím pro představu: 64tis v autorizovaném servise. Přes havarijku. Spoluúčat 5tis. 32tis. Výměna : Nárazník,plast,podběh,mlhovka+lakování nárazník a blatník(na kterém nebyl ani ŠKRÁBANEČEK!!!!) To jen aby byla představa jak to chodí ve značkovém servise,když to jde přes HAVARIJKO. V obou případech spoluúčast 5tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Tak jsem to přes den zkoušel přes známého co má servis. Tem mi řekl,že to je dneska už všechno na prd a že už to nejde tak jak to šlo ještě před cca 3 měsíci. Mám prý málo nabourané auto. Není tam nic na výměnu jenom lakýrnické a ostatní práce. Takže tam nejde nic tak nadhodnotit aby se v tom schovala ta spoluúčast. Prý kdybych měl nabouraný celý bok odpředu dozadu tak je to v pohodě. Tak jediná šance je zajet do tý Prahy, ale tam zas nemám jistotu,že mi tu škodu ohodnotí ve stejné výši jako v tom autorizáku. Myslím,že to ohodnocení bude podstatně menší než těch 32.000 Kč. Asi to nechám být a bude mě to stát těch 5.000,ale zase to bude opravené se zárukou,když už nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 cenu určí pojišťovna a né autorizák nebo se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 jen off topic- mně při koupi auta nabídli partnerský servis- o co jde- mám spoluučast 5%.. pokud auto rozbiju, škoda bude větší než 5000 a necham to opravit v mem partnerskem servisu- porsche brno- zacvakne za mě pojištovna i tu spoluucast.. :-) je to iod čpp a jmenuje se to partnerský servis, nebo tak nějak podobně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 I když je autorizák smluvní partner pojišťovny tak při škodě větší než 20 tisíc to musí nafotit likvidátor pojišťovny. Cenu za opravu vždy určuje pojišťovna podle jejich tabulek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jenže ty tabulky vychází z cen dílů u autorizaku.pokud ti vnuti pojišťovna jejich smyšlené ceny oprav, aby usetrili, jako třeba ze miato nového dilu si mas sehnat z vrakace, tak to je protizakone.Proto maji pojišťovny partnerské servisy, které udávají ceny oprav a když tento servis odmitnes a dáš si to do svého, tak větší castku jak od partnerského nedostanes. Proto slušně pojišťovny spolupracuji s autorizakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) No pánové nevím jak to chodí jinde,ale v servisu kde jsem byl (Ford Kruml Brandýs nad Labem) protože to mám nejblíž mi bylo sděleno následující. Pán co to se mnou vyřizoval je zaměstnanec Krumla a má na starosti bouračky. Ten samej člověk je zárověň likvidátor ČP, protože je to partnerský a autorizovaný servis. Takže auto nafotil a začal zadávat práce co se budou na autě dělat do nějakého on-line programu. Na konci mu to vyhodilo tu částku 32.000 Kč i přesným rozpisem prací a dílů. Tento rozpis zašle do pojišťovny a protože pojišťovna má ten samej program hned si zjistí jestli tam není něco navíc. Takže nic neoblafnou. A bez problému pijišťovna zaplatí co tam servis nandá. No a na mě je ta spoluůčast. Takže dneska už žádné tabulkové ceny alesoň tak to chodí u ČP. Editováno: 18. Říjen 2012, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 jo ke Krumlovi jezdim taky když si nevim rady. tak ať to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) měl jsem totéž, myslím že celková suma byla 18tis.... 32 je ranec nehoráznej, nevím proč by měli vyndavat okno..... navíc nemáš metalízu a já musel i mít i klempíře - hrana byla cca 1cm zaražená Editováno: 25. Říjen 2012, autor: krocan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 26. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Tak pánové auto už je po opravě. Sice ho ještě nemám, ale vím cenu. Trošku to asi nadhodnotili, protože jsem dostal do mejlu fakturu na 21.199 Kč. Měl jsem si pro něj dneska dojet,ale volal mi technik, že mají problém po lakování. První otázka byla kde jsem auto koupil. Po sdělení že z 3A mu bylo vše jasné. Ty pitomci prý pajcujou karoserie různejma sračkama aby se auto pěkně lesklo a vypadlo líp. Jenže se to prý dostane hluboko do laku a při stříkání to udělá masná oka jako na polívce. Takže to musí předělat a auto bude až zítra nebo v pondělí.Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.