Listopad 5, 201410 r Autor Ahoj, řemen to nebyl, aspoň né u mě. Dostala se voda někde do načatých ložísek kladek. A tak to dělalo ten zvuk..jakoby se přidíraly.
Listopad 5, 201410 r ja si taky myslim že to bude nejaká kladka budu jezdit a uvidím z tvé odpovědi jestli to chápu dobře tak už auto asi nemáš?
Listopad 9, 201410 r Autor Auto mám stále omlouvám se za pozdní odpověď. Mam Ted najeto 106tis. Htp 1.2 51kw a jezdí stále paradne.
Listopad 10, 201410 r A vyřešil jsi ten zvuk a nebo stále jezdíš a vržeš Já mám najeto 165tis. a musím zaklepat vyměnil jsem pouze jednu cívku akorát ten zvuk po nastartování a ujetí cca 5 km nez se tam něco zahřeje ten mi docela vadí je slyšet docela hodně. Osobně podezírám buď kladku na napínáku drážkovýho řemene nebo možná nějaký ložisko v alternátoru. Taky jsem si všiml že tento znuk má spousta HTP ale nikdo neví nebo to neřeší.
Listopad 10, 201410 r Autor Dělala to jedna kladka co napíná řemen. Bylo tam nejake divne ložisko a když se tam dostala voda tak se jakoby pridiralo. Jinak taky musím zaklepat,krome pravidelných servisů tak zadne jine investice.
Listopad 16, 201410 r Ahoj, tak jsem dneska vyměnil kladku s napínákem řemene a takoví krásný ticho po studeným startu jsem už dlouho nezažil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.