Lukáš Gemela Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ahoj, rozbil se mi zámek u řidiče, veškeré snahy o oživení byly dosud marné, a tak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s neoriginálními zámky (např. VIKA). Nový za tři tisíce se mi fakt kupovat nechce a použitý mi vzhledem k poruchovosti přijde jako docela risk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ...a použitý mi vzhledem k poruchovosti přijde jako docela risk. ... menší než koupit čínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Jestli chceš,mám novou origo sadu. Levně. 603 998 324. Editováno: 18. Říjen 2012, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.