Jaroj Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Zdravým lidičky. Prosím Vás před nedávnem jsem koupil octavii r.v.2004 1,6i 75kw. Mám problem v tom že když je studený motor a chci se rozjet tak auto začne škubat,takže se musím rozjiždet hodne opatrně.Když je motor zahřátí nic takoveho nepozoruju.Neví někdo z Vás co to způsobuje.Auto ma na tachači 137700km. Za rady všem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 zkus vycistit skrtici klapku,a podivej se na saci hadici jak vede odvetrani z motoru dosani jestli tam neni dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroj Vloženo 20. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Ahoj. Škrtící klapku jsem vyčistil tak před měsícem.mohl bys mě prosím popsat kde mam tu hadici hledat je je jich tam docela dost. jinak dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 http://www.amd-autodily.cz/brzdova-soustava/hadice-sani.html tak ta mala (stredni) byva dirava,ale taky to tim byt nemusi,mel jsi to napojene na Vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroj Vloženo 20. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Zítra jsem domluven s kamarádem na diagnostiku. děkuji ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 pak dej vedet cim to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroj Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Ahoj. tak po výměně té trubky se to hodně zlepšilo ale pořad to není ono.diagnostika ukázala chybu odvzdušnění palivového systému.tak nevím na co se zaměřit.jinak děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.