Peeetrs Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ahoj Máte někdo zkušenost s hláškou chyba chlazení EGR ventilu, rozsvítí se vždy kontrolka motoru, po napíchnutí to hodí sporadickou závadu chlazení EGR(AGR) ventilu. Dělá to nepravidelně, někdy každý druhý den, pak měsíc klid. Už nevím co z tím. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 co mas za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 tak jsem na to přišel, projel jsem celou elektriku, a měl jsem načaté 3 kabely, takže mám doma náhradní nový egr ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 muzes upresnit kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.