Přejít na obsah

Někdy pochybuju o autorizovaných servisech

Kony

Doporučené příspěvky

Vím, že se to tu řešilo, ale podělím se o zkušenost. Jal jsem se vyčistit škrtící klapku na své 1,6, 74 kw, vyčistil, prostříkal. Zajel do autorizovaného servisu, nastavili a tvrdili, že si klapka po týdnu sedne na hodnotu 850 otáček. Ujel jsem 300 km, furt držela 1500 otáček. Znovu servis, znovu na VAGU, dovezeno domů a furt 1500 otáček, při přidušení drží 850. Nerozumím tomu, je možné, že si to opravdu načte nějaké hodnoty a potom si to sedne, třeba po týdnu ježdění. Mimochodem předtím se to pohupovalo kolem 800 a občas si to chcíplo, děkuji ta rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri nedavnym cisteni sem tam mel "blato" a i po nastaveni hodnot VAGem si to sedalo nekolik dni, cca 300km, nez to bylo ok. Ta skrtici klapka na tomhle motoru je fakt prokleti, budu ji ted nejspis muset vymenit (194500km) :(

Btw chcipalo Ti to furt nebo jen studeny (studenejsi)?

Odkaz ke komentáři

no jo Krysi, doufám, že to sedne, taky když jsi to přidusil tak si to kleslo na 800?

Také jsem tuto klapku několikrát na mém dřívějším autě čistil.Po vyčistění se také otáčky pohybovaly kolem 1500ot ale pak se to samo uklidnílo.Po vyčistění jsem nikdy nebyl v servisu na nastavení.Prostě nějak po cca.600km se to samo ustálilo.

Tak mnoho úspěchu a mnoho kilometrů!!! -_-

Odkaz ke komentáři

tak jsem vypla baterku na 22 hodin a malinko se to zlepšilo, při té příležitosti jsem zjistil, že debil ze servisu mi nedal zpět 4 krytky plastového krytu motoru (ty na šrouby). Už tam nejedu kdyby čert na koze skákal. Teď už to vypadá, že si to sedne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...