Kony Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Vím, že se to tu řešilo, ale podělím se o zkušenost. Jal jsem se vyčistit škrtící klapku na své 1,6, 74 kw, vyčistil, prostříkal. Zajel do autorizovaného servisu, nastavili a tvrdili, že si klapka po týdnu sedne na hodnotu 850 otáček. Ujel jsem 300 km, furt držela 1500 otáček. Znovu servis, znovu na VAGU, dovezeno domů a furt 1500 otáček, při přidušení drží 850. Nerozumím tomu, je možné, že si to opravdu načte nějaké hodnoty a potom si to sedne, třeba po týdnu ježdění. Mimochodem předtím se to pohupovalo kolem 800 a občas si to chcíplo, děkuji ta rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Pri nedavnym cisteni sem tam mel "blato" a i po nastaveni hodnot VAGem si to sedalo nekolik dni, cca 300km, nez to bylo ok. Ta skrtici klapka na tomhle motoru je fakt prokleti, budu ji ted nejspis muset vymenit (194500km) Btw chcipalo Ti to furt nebo jen studeny (studenejsi)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no jo Krysi, doufám, že to sedne, taky když jsi to přidusil tak si to kleslo na 800? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 prokletí to je, mám 139 tis. tak snad na výměnu to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 prokletí to je, mám 139 tis. tak snad na výměnu to nebude To snad ne, protoze to je za takovej srac docela raketova cena Jinak mi to drzelo tech cca 1500 furt, niz to v podstate neslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Prosím o radu: jaký má být úhel otevření klapky při vypnutém motoru? Má to být 0 stupnů? Lze podle úhlu otevření v klidu usuzovat na znečištění? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 no jo Krysi, doufám, že to sedne, taky když jsi to přidusil tak si to kleslo na 800? Také jsem tuto klapku několikrát na mém dřívějším autě čistil.Po vyčistění se také otáčky pohybovaly kolem 1500ot ale pak se to samo uklidnílo.Po vyčistění jsem nikdy nebyl v servisu na nastavení.Prostě nějak po cca.600km se to samo ustálilo. Tak mnoho úspěchu a mnoho kilometrů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tak jsem vypla baterku na 22 hodin a malinko se to zlepšilo, při té příležitosti jsem zjistil, že debil ze servisu mi nedal zpět 4 krytky plastového krytu motoru (ty na šrouby). Už tam nejedu kdyby čert na koze skákal. Teď už to vypadá, že si to sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Chlapi, poradíte mi někdo spray na vyčištění té klapky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Chlapi, poradíte mi někdo spray na vyčištění té klapky? Já použil WURTH - čistič karburátorů a klapek a fakt dobrý, bohužel dost drahý cca 400,- ovšem je to tak na 5 čištění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Tak hoši dneska jsem vytáhl váhu vzduchu, předtím koupil torrx 20 s dírkou, abych to vyoperoval, chirurgicky vyčistil, parátkem, uchošťourem a okamžitě otáčky klesly při volnoběhu cca na 800. Takže pes vykopán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.