Chris Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 Zdravim, po vymene zadnych silentblokov na prednej naprave som zistil, ze mam asi KO aj jeden predny, lenze som ho nemal kupeny a obchody boli zavrete tak som ho nemenil. (ocelova trubka vnutry lietala) Cele leto som tak jazdil a robilo to jemne ked som mal nohu z plynu tak tahalo do strany, ked som pridal tak vyrovnalo a pootocilo volant o par mm. Ked som prezul na zimaky tak sa to stalo viacej citelne, az neprijemne v zakrutach. Som presvedceny, ze je to ten predny silentblok, stretol sa s niecim podobnym a bol to ten silentblok? pojde ho tam klasicky nalisovat, alebo treba na to nejaku fintu ? Za kazdu radu vopred dik Citovat
libero Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 jednoznačne a čo najskorej to vymeň,než si narobíš sebe,alebo niekomu problémy...ono to "uskakovanie" je dosť nepríjemné...najlepšie je to prelisovať pod nejakým lisom... Citovat
VAG BoBo Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) Chyba Editováno: 28. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat
libero Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 BoBo zle čítaš..on má (tvoj odkaz) tie zadné vymenené!!!!...píše o tomto http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-predni-2?brand=SKODA&model=FABIA Citovat
VAG BoBo Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 Aha já pochopil že měnil silentbloky na zadní nápravě, tak pardon. Citovat
Chris Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Vloženo 29. Říjen 2012 jj myslel som presne to libero1071: stalo sa ti nieco podobne ? Citovat
libero Vloženo 29. Říjen 2012 Vloženo 29. Říjen 2012 mne osobne nie,ale kámošovi..nebola to síce škodovka (VW Caddy),ale prejavy tie isté Citovat
xxfavo Vloženo 8. Listopad 2012 Vloženo 8. Listopad 2012 mam ten stejny problem.Silůentbloky mam obednane od strongflexu,tak jsem zvedavy zda to pomuze snad ano...zadni mam take vymenene za plne z ibizi cupra Citovat
Chris Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Vloženo 10. Prosinec 2012 sry zabudol som to sem pridat, ale uplne to vyriesilo moj problem a teraz je to fpoho, tu je postup ak niekomu pomoze 1. Auto na dvihak, dole koleso, dole spodny kryt motora. 2. Treba odsrubovat vrchnu maticu guloveho capu, trochu WD na kuzel capu a jemne pobuchat, podlozit otoc aby sa nespanoval a vybit rameno s capom z otoce. Nasledne odsrubovat skrutku co drzi rameno, kmitavymi pohybmi vytiahnut rameno zo zadneho silentbloku. 3. U mna bola uplne popraskana guma a oddelena stredna kovova cast od gumy a brutal vola. novy silentblok som dal na noc do mraznicky aby sa "stiahol" a miesto, kde som isiel lisovat silentblok som nahrial teplovzdusnou pistolou 4. Nasledne je treba si spravit pripravok (zavitova tyc M10, matice,par podloziek a cast trubky), treba cele puzdro ramena podriadne vybrusit smirglom a vycistit, najlepsie namastit silentblok a dieru v ramene "indulonou", nie vazelinou, ta rozoziera tesnenia a aj gumu. Zostavit ako na foto a postupne pritahovat, az sa bude silentblok stahovat do vnutra. 5. Az bude silentbok skoro cely vo vnutry, tak rozmontovat a dat tam kusok rurky (v mojom pripade kus "vodarenskeho srubenia" ) s vacsim vnutornym priemerom ako je silentblok a vytiahnut ho s presahom von. Zasledne vycentrovat, aby bol pekne v strede. 6. vuala podobne som lisoval aj zadny silentblok prednej napravy http://img225.imageshack.us/img225/7733/imagefh.jpg 7. nasledne vsetko opacnym sposobom namontovat s5. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.