Radomír Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Přátelé okřídleného šípu, více či méně tady došlo k nedorozumění. Je jasné, že si ty bouchlé dveře jako kus za kus při troše šikovnosti vymění sám, i když jsou trochu těžké. A pokud jsem to dobře pochopil střeva chce měnit doma. Je vidět, že uživatel melonsvk má Fabii asi krátce a potřebuje rady jak na to. Já jsem byl na tom stejně. Za těch pět let co vlastním Fabii jsem se něčemu přiučil - odborná literatura, zdejší forum je studnice k čerpání fíglů jak na to a podobně. Díky němu jsem vyřešil spoustu dětských nemocí a nemusel jsem dávat miláčka do servisu. Baví mne to a penízky zůstaly doma. Pro : melonsvk, pokud si budeš ty střeva měnit sám tak je třeba něco o tom vědět. Najdeš tady postupy jak na to. Držím Ti palce. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 ba na SLOVENSKO šmejdy jinak to ani neni ,,,,, stebou nema cenu hovořit maš asi hodně přatel,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 PROCHY je mistr světa co ví úplně všechno a proto má tady na fóru spoustu kamarádů. Tak mi prosím vysvětli, proč na mé bývalé Fábii I jsem měl přední dveře šroubované a zadní nýtované. A nech si kecy o tom, že to někdo musel přede mnou předělávat. Byl jsem první majitel a auto jsem kupoval nové když mělo najeto 3 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Neodnaučíš psa štěkat - leda bys mu vypáral hrtáň i s hlasivkama... Stejně tak Prochyho neodnaučíš vyrývat - protože čte jen to co se mu chce. Původní otázka zněla na výměnu CELÝCH DVEŘÍ, nikdo nemluvil o tapecu nebo dokonce o střevech - ta počkají až domů. Takže je úplně jedno, jestli jsou vnitřky na šroubech nebo na nejtech a veškerá argumentace o nějakým ročníku výroby je k hovnu, mohly by klidně bejt přilepený žvejkačkou - pokud melonovisvk dveře pasujou na panty a do kastle, je zbytečný o čemkoliv dalším žvanit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 PROCHYmu asi došli slova a nesmyslné argumenty. Tak to mi už asi zase neodpoví jak se už jednou stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Ze ja si toho vlakna nevsiml driv bych si to uzil kluci jak se koukam na prvni prispevek tak slo o vymenu celych dveri no ni ? A na foto co hodil zralok je krasne videt jeden z torxu ktere drzi panty , echm i u mne jsou sroubovane a to mam fll 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Tak to máš zmetkovou výrobu. Ta TOP pro VIP klienty se vyváží na Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Vid taky tam v tom aute nic nebylo vse bylo treba dokoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Vše co jsi měl mít ve tvém autě má teď nějaký Lojza z BA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Ten mi ukradl ty kastliky ja to tusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 nějaka omluva od PROCHY603 se nekona,,,,,,,, asi je uražen chytrak,,,,, nebo se stydi,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Jak si byl nafackovat tak ho bolí ruka, že nemůže ani psát. On se nikdy neomluví. Jen si hraje na PROCHYmedii (wikipedii). Když po něm chceš aby ti odpověděl do SZ tak se ti ani neozve. Ani moje rádio není tak chytré jak je on. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jak si byl nafackovat tak ho bolí ruka, že nemůže ani psát. On se nikdy neomluví. Jen si hraje na PROCHYmedii (wikipedii). Když po něm chceš aby ti odpověděl do SZ tak se ti ani neozve. Ani moje rádio není tak chytré jak je on. NEMAM DOVOD SE OMLUVAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 ale maš ,,,, a měly by ti dat varovani,,, pač ty ho davaš bez duvodně,,, a uražiš mně že tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Proč tady mažeš příspěvky. Za co se stydíš. Za pravdu? Každého buzeruješ za porušování pravidel fóra a sám nevíš, že je zakázáno citovat předchozí příspěvky? Na to aby jsi uznal svůj omyl musíš mít koule. Ale jak vidíme, tak to TY nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 žraloku ,neni nekde v pravidlech neco o tom že když edituješ přispěvek tak maš napsat duvod ? mam dojem že to tam někde bylo (ja jednou za ty Ot dostanu zdupa ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Prochy pise, ze Fabie 2002 jsou sroubovane, Fabie 2004 jsou nytovane....ostatni rocniky jsou co...snad prisite, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ostani ročniky jsou na slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak som tu zas Výmena dverí a všetko okolo toho prebehlo úspešne. Ale poslednú vec, ktorú musím doriešiť je to, ako napasovať tapacír s manuálnym oknom na agregát, ktorý je pripravený na elektriku. Je tam síce predpríprava na manuál (vyvŕtať diery a napasovať sťahovačku), len neviem či to nie je komplikované prehodiť celú sťahovačku o pár cm vedľa. Nemáte s tým skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.