amrtin Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Mě ta moje sežrala půl litru za cca 2.500km potvora jedna nenažraná Má nalítáno 88.500km. A teď po výměně oleje ujeto cca 1000km a neubyl ani mililitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 olej to papa lebo su makke piestne kruzky a nestieraju. - slova ing technika z bratislavy. mne uz nepapa . na 30000 nove kruzky a to po zarucnej dobe a zdr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 servisom odmerana spotreba 0.5l na 1000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 to ste na tom ještě dobře.. já tak na 1000 km.. něco pod litr..... hlavně když s tím lítam jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 kedy sa ma kontrolat hladina oleja u HTP za tepla ci za studena. stale rozne je hladina na mierke. dakujem Viz navod k obsluze. Tusim ze u 6v je to kdykoliv, u 12v je nutne aby to bylo chvilku po jizde u tepleho motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 olej to papa lebo su makke piestne kruzky a nestieraju. - slova ing technika z bratislavy. mne uz nepapa . na 30000 nove kruzky a to po zarucnej dobe a zdr Mám 1.2 40kw Mpi a sežere mi to 1l oleje za 2000km a najeto 80000km, že budu muset měnit kroužky. Za jakou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) olej to papa lebo su makke piestne kruzky a nestieraju. - slova ing technika z bratislavy. mne uz nepapa . na 30000 nove kruzky a to po zarucnej dobe a zdr Mám 1.2 40kw Mpi a sežere mi to 1l oleje za 2000km a najeto 80000km, že budu muset měnit kroužky. Za jakou cenu? 1.2 nelze vymenit krouzky. (Vymenou polomotoru) Editováno: 13. Srpen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 hmm, to máš poměrně ekologické vozidlo. Nech si změřit tlaky, ty ti řeknou více (to by měl zvládnout každý garažista) ... pokud jsou v háji kroužky, tak jsou v háji tlaky a auto nejede. Což, 1.2 HTP nejede normýálně nikdy. Hulí ti auto, tj jde za tebou efektivní vlečka modro-černého kouře ? A neztrácí se ti olej jinudy ? (nemáš moc zapatlanej motor ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.