Tygrik Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Prosím, kdo má zájem 18. 11. přijet do Prostějova, aby se sem nabonzoval. Účast Artigase, Hekiho, Mika, Gogina, Konga a Kubíka beru jako samozřejmost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Bližší údaje: Koliba Mapa Směr Mostkovice, Plumlov, Boskovice. Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tygříku a co ty? Ty se nenapíšeš? Nevím jestli přijedu s drahou polovičkou, ale já určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Miku, Ty jsi úplně hloupatý. Když už jsi mě nadelegoval, ať to organizuji, tak tam snad budu, ne? Jsem sice introvertní egocentrista, předstírající altruistického extraverta, ale zase tak svoji osobu nepotřebuji zdůrazňovat. Byl bych klidnější, kdybys dojel se svojí drahou polovičkou, aspoň někdo na Tebe platí! Poprosil bych všechny, aby se nahlásili do 14. 11., abych stihl případně bloknout více míst. A aby uvedli, zda dojedou přímo ke Kolibě, nebo počkají u Tesca. Zde je sjezd Prostějov Sever a Tesco. Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 V úvodu je napsáno, že se nemusím obtěžovat něco psát, ale já napíši : Tygříku, já tedy přijedu, když musím. V pátek 16.11 je v podniku, kde pracuji, malá, pánská, jízda, kde také musím být a trošku se obávám, že se celý víkend na jídlo ani nepodívám, takže do PV snad raději přijedu až po o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Prosím, kdo má zájem 18. 11. přijet do Prostějova, aby se sem nabonzoval. Účast Artigase, Hekiho, Mika, Gogina, Konga a Kubíka beru jako samozřejmost. Já se bál že my škatuláci nezapadáme do party... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Pánové mile rád se na Vás přijedu opět podívat a pokud budete chtít vezmu i diagnostiku a můžeme se podívat na ty Vaše káry zda jim něco nechybí případně co by jim mohlo ještě slušet jako bonus navíc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hindator Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Ahoj chlapci. Prozradí mi někdo, na kolik hodin se ta taškařice asi chystá? Budu v té době v republice, ale mám už "nasmlouvanou" návštěvu v Litomyšli, tak jestli to za vámi stíhám nebo ne. Rád bych se opět něco nového dozvěděl z kruhu zasvěcených. Sand bych se na to parkoviště ještě s "mladým" vlezl k té vaší flotile ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Hindator - Jakápak taškařice! Pokecáme, Tygříkovi rozebereme motor na prvodíly, uděláme diagnostiku toho, co zbude a jdeme domů. Jo, Tygříku, umyj pořádně auto, ať se nehrabeme v blátě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Artigasi ještě jsi zapomněl ať Tygřík vypustí provozní kapaliny Yetiho na svoje má snad plínku. Přece nebudem mokří až se mu podíváme na šroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Ftipné Artigasi, ostatně jako vždy. Takže pro fšechny: v neděli 18. 11. 2012 ve 12 hodin na Kolibě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Už jsem myslel, že je Artigas lepší než Mike. Promiň Miku, že jsem zapochyboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Tygříku o mě pochybovat? to snad ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 že by vejlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Tetrevarna - koukal jsem na tvůj profil. Jestli opravdu hodláš přijet, tak klobouk dolů, máš to hezky daleko. A nebo víš co, moc nepřemýšlej, a prostě přijeď. Já ti slibuji, že tvůj motor na součástky rozebírat nebudu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Takže zatím se to má takhle: Artigas, Heki, Tygřík, Gogo, Mike, Hindator, Kuba, Kong, Tetrevarna, tj. 10 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 A kde máš to desátý? Že by tvoje drahá polovička přijela dalším autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Dá se to Miku napsat dvěma způsoby, Ty volíš ten méně vhodný... Desátý je jeden hnědák, který není na fóru. Editováno: 11. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Čekám na potvrzení mám něco v ostravě když bude pán doma tak jedu spojím příjemné s užitečným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Tygříku, ale to musíš informovat o nějakým mimo fórum. Jinak z nás budeš dělat blbce, všichni jsme se učili počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Čau kluci, berete mezi sebe i uplně cizí? Jezdím taky YETInkou, 2.0 TDI. Přes Prostějov projíždím 2x týdně, teď v pátek jsem projel i tu zatáčku okolo Plumlovské přehrady , ale byl provoz a to auto předemnou jelo 70. Pokud by to vyšlo časově, tak bych nakoukl i za vámi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Dojeď Suchosl, rádi Tě uvidíme. Jooo, Kong mi nevěří, že jsem zatáčku projel 90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Jen technická pro soudruha Tygříka. Volal jsi na rezervačku? Nějak se Ti to tady plní. Že by jsi začal zakládat historii srazů v PV jako centru Moravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Dojeď Suchosl, rádi Tě uvidíme. Jooo, Kong mi nevěří, že jsem zatáčku projel 90. Já také né! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) Tak pokud se nic nestane tak jedu. Sraz je teda kde a v kolik? u Tesca nebo v nálevně? nebo nejdřív u Tesca a pak "spanilá jízda" do hospody? Editováno: 12. Listopad 2012, autor: tetrevarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.