Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no já bych se prvně rozhodně nadlábnul :D

Jo jo ale auto zatím spí ve škoda domku zítra to mám snad hotové

no já bych se prvně rozhodně nadlábnul :D

Hlade, první práce potom koláče(Tygrcrash).

Nóó, Octa spí také, ale v garáži. Už jsem tam nebyl asi dva týdny, tak jestli vůbec budu mít čím přijet. :D

Nestraš

Dnes byl brácha u sebe v garáži (což je budova vedle mé) a tam vykradeny asi 3 kusy garážových boxů - prý snad jen kola na auta... Tak abych se tam raději šel zítra podívat.

Dotaz na domorodce: dívám se na Street View na místo činu a jestli nenastala nějaká změna vůči zobrazenému, tak je příjezd ke Kolibě z kruháče Plumlovská/Anglická?

• Autor

Nejprve dlabajda, pak jízda. Na Kolibě to máme bloknuté na 12h. Kuba proplácí vše...i letenky. kol108

Jako menu mají tygří plumlovák

Upraveno od Jakub Nabel

Dík, ten hlavně Tygříkovi :kol-47:

Upraveno od Jakub Nabel

no já bych spíše fotil někde na té vrchovině na nějakém lesním parkingu :D takový ty tuctový fotky z parkoviště obchoďáků nejsou zrovna to pravé ořechové :lol::'>

KoNG má pravdu znalci místních poměrů určitě něco navrhnou. třeba třeba tady Google maps- 49.478648, 17.077770

Upraveno od tetrevarna

Pro Pawouk. Jo moraváci jsou moraváci, je jich veselá kopa, pohostinnost atd......... Zažil jsem to dva roky /1966-68 / na vojně. Proto všechny zdravím a ať se setkání yetistů vydaří.

• Autor

Pár míst, kde bychom se mohli fotit mám. Bude to na kopečkách. Mimochodem, Plumlováka vymyslel můj děda, no vlastně maminka. ;)

Upraveno od Tygrik

U Tygříka doma se vyfotíme.

nooo plumlováka jsem neměl ani nepamatuji naposledy u drápala tak před rokem, takže bych to mohl zkusit jak to dovedou udělat na kolibě :D

A nebo, že bych se stavil pak cestou u Tygříka :smich:

Tak auto mám doma opraveno nové jedno ze tří čerpadel v nádrži (v záruce) takže kdy je ta neděle?

Upraveno od tetrevarna

• Autor

U Tygříka doma se vyfotíme.

Hele Miku,fakt mě se... Mohl jsi ten sraz zařídit Ty. Pokud jsi to hodil na mě, tak drž aspoň ústa a nevyrypuj. kol2

• Autor

To Tetrevarna: Super, už se těším! :palec2: A jestli opravdu dorazíš, tak máš něco u mne. ;)

Mimochodem, Plumlováka vymyslel můj děda, no vlastně maminka. ;)

A co to je ten Plumlovák? To je k jídlu? :D

• Autor

Plumovák je speciální řízek v těstíčku se šunkou, vajíčkem, sýrem.... ;) Takový, jakého dělal děda, už asi nikdo neudělá... kol119 Někde se to kuchařům podaří lépe, jinde hůře. Hodně restaurací to po revoluci zkopírovalo, případně nazvalo i jinak. O tom můžeme popovídat v neděli. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.