Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no já bych se prvně rozhodně nadlábnul :D

Jo jo ale auto zatím spí ve škoda domku zítra to mám snad hotové

no já bych se prvně rozhodně nadlábnul :D

Hlade, první práce potom koláče(Tygrcrash).

Nóó, Octa spí také, ale v garáži. Už jsem tam nebyl asi dva týdny, tak jestli vůbec budu mít čím přijet. :D

Nestraš

Dnes byl brácha u sebe v garáži (což je budova vedle mé) a tam vykradeny asi 3 kusy garážových boxů - prý snad jen kola na auta... Tak abych se tam raději šel zítra podívat.

Dotaz na domorodce: dívám se na Street View na místo činu a jestli nenastala nějaká změna vůči zobrazenému, tak je příjezd ke Kolibě z kruháče Plumlovská/Anglická?

• Autor

Nejprve dlabajda, pak jízda. Na Kolibě to máme bloknuté na 12h. Kuba proplácí vše...i letenky. kol108

Jako menu mají tygří plumlovák

Upraveno od Jakub Nabel

Dík, ten hlavně Tygříkovi :kol-47:

Upraveno od Jakub Nabel

no já bych spíše fotil někde na té vrchovině na nějakém lesním parkingu :D takový ty tuctový fotky z parkoviště obchoďáků nejsou zrovna to pravé ořechové :lol::'>

KoNG má pravdu znalci místních poměrů určitě něco navrhnou. třeba třeba tady Google maps- 49.478648, 17.077770

Upraveno od tetrevarna

Pro Pawouk. Jo moraváci jsou moraváci, je jich veselá kopa, pohostinnost atd......... Zažil jsem to dva roky /1966-68 / na vojně. Proto všechny zdravím a ať se setkání yetistů vydaří.

• Autor

Pár míst, kde bychom se mohli fotit mám. Bude to na kopečkách. Mimochodem, Plumlováka vymyslel můj děda, no vlastně maminka. ;)

Upraveno od Tygrik

U Tygříka doma se vyfotíme.

nooo plumlováka jsem neměl ani nepamatuji naposledy u drápala tak před rokem, takže bych to mohl zkusit jak to dovedou udělat na kolibě :D

A nebo, že bych se stavil pak cestou u Tygříka :smich:

Tak auto mám doma opraveno nové jedno ze tří čerpadel v nádrži (v záruce) takže kdy je ta neděle?

Upraveno od tetrevarna

• Autor

U Tygříka doma se vyfotíme.

Hele Miku,fakt mě se... Mohl jsi ten sraz zařídit Ty. Pokud jsi to hodil na mě, tak drž aspoň ústa a nevyrypuj. kol2

• Autor

To Tetrevarna: Super, už se těším! :palec2: A jestli opravdu dorazíš, tak máš něco u mne. ;)

Mimochodem, Plumlováka vymyslel můj děda, no vlastně maminka. ;)

A co to je ten Plumlovák? To je k jídlu? :D

• Autor

Plumovák je speciální řízek v těstíčku se šunkou, vajíčkem, sýrem.... ;) Takový, jakého dělal děda, už asi nikdo neudělá... kol119 Někde se to kuchařům podaří lépe, jinde hůře. Hodně restaurací to po revoluci zkopírovalo, případně nazvalo i jinak. O tom můžeme popovídat v neděli. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.