Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Prosim o pomoc, stratil jsem klice, jine nemam. auto mi zitra otevre kamarad, ale nevim jak postupovat dal,, nevim jak nechat zhotovit klic , kdyz zadny nemam ,,, jake mam moznosti??na kolik co vyjde? jedna se o fabia 1.4 mpi 2001 moc moc dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Jedine koupit novou spinacku klice plus zamky , premontovat , sparovat s immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Jedine koupit novou spinacku klice plus zamky , premontovat , sparovat s immo diky za odpoved, na kolik to vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) Netreba nic menit!!! Da sa vyrobit aj povodny kluc k autu-zamku. Editováno: 10. Listopad 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Cenu Ti dle odhadu tedka nereknu Prohy: pokud stratil klic tak bych ro neriskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Netreba nic menit!!! Da sa vyrobit aj povodny kluc k autu-zamku. vazne?? jde mi o to, ze fabii budu mit tak maximalne jeste pul roku a nechci do toho investovat vice nez je kuly me blbosti nutne, pokud byste mi o tom napsal vic? zajima me jak je to rychle a cena. moc dekuji vsem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu! ja tomu vubec nerozumim spis bych potreboval nejaka cisla ci odkazy at se v tom umim orientovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Cenu Ti dle odhadu tedka nereknu Prohy: pokud stratil klic tak bych ro neriskoval :kol-28: Ziadny risk. Povodny kluc sa da cez vag vymazat a auto nenastartujes. A fabiu viem otvorit aj bez originalneho kluca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli to vis clovek chce mit cim dojet domu Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu! Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc. Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc. Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc. jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli to vis clovek chce mit cim dojet domu Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu Zo Slovenska do ostravy jazdia aj vlaky aj autobusy a mozes ist aj stopom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru.. nakodovat se musi , ale to zvladne i par sikulu odtud z fora podle toho odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru.. 1200kc je aj s kodovanim kluca k tvojmu autu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€. pokud k tomu nepotrebuji auto, tak cajk,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 nakodovat se musi , ale to zvladne i par sikulu odtud z fora podle toho odkud jsi slavkov u brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 1200kc je aj s kodovanim kluca k tvojmu autu!!!! tak to je dost dobra cena,,, mas nejakej tip kde to nechat vyrobit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€. A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Halouzka Vloženo 10. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: udelam to jak mi radis ty. je treba asi demontovat nejaky zamek nebo rovnou ten jak se startuje?kvuly tomu imo... Editováno: 10. Listopad 2012, autor: Jan Halouzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) tak to je dost dobra cena,,, mas nejakej tip kde to nechat vyrobit?? Kluc sa da vyrobit v BRNE A najlepsie ten kluc si daj vyrobit v klucovej sluzbe !!! LINK: http://www.eddy.cz/7d.html Editováno: 10. Listopad 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: Pravdepodobnosť mala ale možne to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.