Publikováno Listopad 10, 201212 r Prosim o pomoc, stratil jsem klice, jine nemam. auto mi zitra otevre kamarad, ale nevim jak postupovat dal,, nevim jak nechat zhotovit klic , kdyz zadny nemam ,,, jake mam moznosti??na kolik co vyjde? jedna se o fabia 1.4 mpi 2001 moc moc dekuji za odpovedi
Listopad 10, 201212 r Autor Jedine koupit novou spinacku klice plus zamky , premontovat , sparovat s immo diky za odpoved, na kolik to vyjde?
Listopad 10, 201212 r Netreba nic menit!!! Da sa vyrobit aj povodny kluc k autu-zamku. Upraveno Listopad 10, 201212 r od PROCHY603
Listopad 10, 201212 r Cenu Ti dle odhadu tedka nereknu Prohy: pokud stratil klic tak bych ro neriskoval
Listopad 10, 201212 r Autor Netreba nic menit!!! Da sa vyrobit aj povodny kluc k autu-zamku. vazne?? jde mi o to, ze fabii budu mit tak maximalne jeste pul roku a nechci do toho investovat vice nez je kuly me blbosti nutne, pokud byste mi o tom napsal vic? zajima me jak je to rychle a cena. moc dekuji vsem !
Listopad 10, 201212 r Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu!
Listopad 10, 201212 r Autor Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu! ja tomu vubec nerozumim spis bych potreboval nejaka cisla ci odkazy at se v tom umim orientovat.....
Listopad 10, 201212 r Cenu Ti dle odhadu tedka nereknu Prohy: pokud stratil klic tak bych ro neriskoval :kol-28: Ziadny risk. Povodny kluc sa da cez vag vymazat a auto nenastartujes. A fabiu viem otvorit aj bez originalneho kluca.
Listopad 10, 201212 r Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli to vis clovek chce mit cim dojet domu Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu
Listopad 10, 201212 r Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu! Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc. Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc.
Listopad 10, 201212 r Autor Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc. Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc. jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru..
Listopad 10, 201212 r Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli to vis clovek chce mit cim dojet domu Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu Zo Slovenska do ostravy jazdia aj vlaky aj autobusy a mozes ist aj stopom.
Listopad 10, 201212 r Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€.
Listopad 10, 201212 r jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru.. nakodovat se musi , ale to zvladne i par sikulu odtud z fora podle toho odkud jsi
Listopad 10, 201212 r jen 1200? a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru.. 1200kc je aj s kodovanim kluca k tvojmu autu!!!!
Listopad 10, 201212 r Autor Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€. pokud k tomu nepotrebuji auto, tak cajk,,,
Listopad 10, 201212 r Autor nakodovat se musi , ale to zvladne i par sikulu odtud z fora podle toho odkud jsi slavkov u brna
Listopad 10, 201212 r Autor 1200kc je aj s kodovanim kluca k tvojmu autu!!!! tak to je dost dobra cena,,, mas nejakej tip kde to nechat vyrobit??
Listopad 10, 201212 r Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€. A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32:
Listopad 10, 201212 r Autor A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: udelam to jak mi radis ty. je treba asi demontovat nejaky zamek nebo rovnou ten jak se startuje?kvuly tomu imo... Upraveno Listopad 10, 201212 r od Jan Halouzka
Listopad 10, 201212 r tak to je dost dobra cena,,, mas nejakej tip kde to nechat vyrobit?? Kluc sa da vyrobit v BRNE A najlepsie ten kluc si daj vyrobit v klucovej sluzbe !!! LINK: http://www.eddy.cz/7d.html Upraveno Listopad 10, 201212 r od PROCHY603
Listopad 10, 201212 r A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: Pravdepodobnosť mala ale možne to je.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.