Přejít na obsah

špatne topí octavia

vilis1

Doporučené příspěvky

Ahojte, problémy se škodou octávia 1,6 75 kw, měl jsem problém s kolísáním teploty a také mi začalo topení topit třeba až po 8 km a potom už v pohode, po výměně termostatu teplota již bez problému, ale topení začne topit po 10km ,takže neví někdo kde by mohl být problém? Dříve mi topení topilo snad po dvou km. Děkuji za nějaké rady . Ahojte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co máš za systém climatronic nebo manuál? Octávie 1.6 jsou náchylné na teplotu já jsem pro jistotu dal origo termostat. Termostaty jsou rozdělěny na určité teploty při které mají otvírat. Jaký termostat jsi použil? Třeba Vernety mi moc nevyhovují mám s níma špatné skušenosti. Já mám termostat origo a otvíra při 87 stupních. TDI otvírají nad 90 Pokud to není termostatem můžeš skusit odpojit v motoru radiátor a zkusit ho vyčistit hadicí s proudem vody,prostě ho protlačit, může být zanesený bordelem. Jinak mě nic nenapadá. čus

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

dobrý den, mám octavii I 1,9 TDI 81kw a mám takovýto problém,auto mi začalo samo od sebe topit,zjištoval jsem čím to může býta zjistil jsem že pod palubkou je ovladání klap na cirkulaci vzduchu a zlomil se mi ten spodní ovládací čep,chci se zeptat jak se jmenuje ta jednotka ve které jsou ty ovládací klapy a co musím vyměnit abych to opravil.díky moc za radu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

dobrý den, mám octavii I 1,9 TDI 81kw a mám takovýto problém,auto mi začalo samo od sebe topit,zjištoval jsem čím to může býta zjistil jsem že pod palubkou je ovladání klap na cirkulaci vzduchu a zlomil se mi ten spodní ovládací čep,chci se zeptat jak se jmenuje ta jednotka ve které jsou ty ovládací klapy a co musím vyměnit abych to opravil.díky moc za radu.

uz si to vyriesil?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...