lancer Vloženo 16. Srpen 2006 Vloženo 16. Srpen 2006 mám otazku,možná blbou ale potřebuji vědět kde na octavii před facelitem najdu v interiéru vodič ke kontrolce dobijení potřebuji to na automat na světla na fabii je to jednoduché je to na svorce XS4 konfortky ale u octávie sem to nenešel díky Citovat
lancer Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Vloženo 17. Srpen 2006 to tento problém ještě nikdo neřešil? Citovat
lancer Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Vloženo 18. Srpen 2006 tak tedy musím vyšroubovat panel budíků nebo se tam dá dostat bez demontáže? Citovat
Mara2000 Vloženo 19. Srpen 2006 Vloženo 19. Srpen 2006 Ja ho nasel nad spojkovympedalem vtom hodne tlustym svazku je to tenky svetle modry drat a pricvaknes se knemus vorkou vcera jsem to delal Citovat
montek Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 No já jsem musel vyklopit budíky abych měl lepší přístup k tomu modrýmu konektoru zespod a pak jsem se připájel v pohodě!Ale hnusná práce! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.