schneefall Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Dobrý den Potřeboval jsem na skok vystoupit z auta, klíček jsem nechal v zapalování, světla jsem nechal rozsvícená.Když jsem se vracel všiml jsem si, že obě přední parkovací světla nesvítěj, zadní světla a palubní deska svítily normálně.Prosím poraďte kde hledat.Kdybych se na to eventuélně vybodl, můžu mít problém na STK ? Octávia tour 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 A nejen na STK. Samotné žárovky jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 jednoducho ich máš vypálené...vymeň ich a bude to OK... a STK???..myslím,že ako kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 No Libero promíň, ale ty si snad myslíš, že by nějakou STK mohl projít bez svítících poziček? To by ten technik musel být namrdaný jak hovado a oči mu svítily tak, že by se to odráželo v parabole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 nemyslím..viem i technik STK je len človek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Obě žárovky byly vypálené :-) ale co se mi dneska stalo.Myslíte, že je možné, aby mi rádio, zaplé světla a zapnuté vyhřívání obou sedaček naplno vymlátilo totálné baterii za 5 minut? Dneska jsem musel tlačit...., to jsem si zas naběhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Bože! Ty jsi tajemný jak ten hrad v Karpatech. Kdybys nám taky napsal další okolnosti, motor šel nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Motor neběžel.Nešlo pouliční osvětlení takže jsem mamce posvítil a aby se vůbec trefila klíčema do zámku dveří (stál jsem hned naproti vchodu) a ještě jí pomohl s pár věcma no ale při tom jsem nechal puštěné radio, climatronic, samo i světla a ještě běželo to vyhřívání sedaček.Vrátil jsem se po pěti minutách k autu, světla už značně pohaslá, palubka taky a auto si ani nevrzlo.Naštěstí po spuštění z kopce to chytlo ale asi už bude baterka naodpis.Auto mám 2 roky a současná baterie nevím jak dlouho tam už je a v jakém je stavu.Je to tourka 2005 1.6 75 Kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 ak tam je ešte origo,tak jej môžeš len poďakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.