Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den

Potřeboval jsem na skok vystoupit z auta, klíček jsem nechal v zapalování, světla jsem nechal rozsvícená.Když jsem se vracel všiml jsem si, že obě přední parkovací světla nesvítěj, zadní světla a palubní deska svítily normálně.Prosím poraďte kde hledat.Kdybych se na to eventuélně vybodl, můžu mít problém na STK ?

Octávia tour 2005

jednoducho ich máš vypálené...vymeň ich a bude to OK...

a STK???..myslím,že ako kde :D

No Libero promíň, ale ty si snad myslíš, že by nějakou STK mohl projít bez svítících poziček?

To by ten technik musel být namrdaný jak hovado a oči mu svítily tak, že by se to odráželo v parabole :D

nemyslím..viem

i technik STK je len človek :p

• Autor

Obě žárovky byly vypálené :-) ale co se mi dneska stalo.Myslíte, že je možné, aby mi rádio, zaplé světla a zapnuté vyhřívání obou sedaček naplno vymlátilo totálné baterii za 5 minut? Dneska jsem musel tlačit...., to jsem si zas naběhl.

Bože! Ty jsi tajemný jak ten hrad v Karpatech.

Kdybys nám taky napsal další okolnosti, motor šel nebo ne?

• Autor

Motor neběžel.Nešlo pouliční osvětlení takže jsem mamce posvítil a aby se vůbec trefila klíčema do zámku dveří (stál jsem hned naproti vchodu) a ještě jí pomohl s pár věcma no ale při tom jsem nechal puštěné radio, climatronic, samo i světla a ještě běželo to vyhřívání sedaček.Vrátil jsem se po pěti minutách k autu, světla už značně pohaslá, palubka taky a auto si ani nevrzlo.Naštěstí po spuštění z kopce to chytlo ale asi už bude baterka naodpis.Auto mám 2 roky a současná baterie nevím jak dlouho tam už je a v jakém je stavu.Je to tourka 2005 1.6 75 Kw.

ak tam je ešte origo,tak jej môžeš len poďakovať :worthy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.