miissoo Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Zdravím klubáci.Len sa chcem spýtat či niekto z vás nevie o neakej prevodovke na superba-jedna sa o 6 rychlostnu prevodovku co pasuje na motor AWX. Odysla mi a neako ju nemozem nikde zohnat-mechanik mi povedal ze s ineho auta(napr. passat atd...) tam pasovat nebude-ze to musi bit presne zo superba s motorom AWX... Je to 1,9 TDI AWX-Rok 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Ahoj na motor typu AWX se daval od vyroby 6ti kvalt?Co ja vim tak jen5ti... Co mě bylo řečeno tak z passata B5,5 se tam dá dát 6ti kvalt ale ověřenou informaci to nemam jen takove žblept no.. :-) Hlavně nezapomeň tady pak napsat ja kto vyřešíš cos tam dal jak si to provedl atd..Ať mužou čerpat ostatni když se vyskytne tenhle problem..Plno lidi tohle nedělá jen zjisti a papa pipi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Přesně tak ... papa pipi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miissoo Vloženo 14. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 jasne ze dam vediet ako som to poriesil...musim sa este popytat neakych inych mechanikov lebo sa mi to cele neako nezda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 takze papa a pipi..... jinak zalezi prej na kwatech a jde tam z pasatu b5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.