Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte mám octavku 1.8 2OVT 110KW typ motoru AUM a najednou mi naskočil check napíchnul jsem to na vag a vypsalo to toto:

16727 - snimac polohy vac /klik. hridele (G40) - signal snimace prilis velky P0343 - 35-00 --

zkusil jsem chybu smazat ale během chvilky tam byla znovu

Vloženo (editace)

prosím tě, kde ten snímač najdu? Kolik cca stojí nevíš? Myslíš, že stím můžu v tomto stavu normálně jezdit? Mám strach abych někam nedojel a už pak nenastartoval

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Vloženo

Bratrancovi na octavii 1.8 taky odešel...vždy když se mu zahřálo auto, tak snímač přestal fungovat a motor zhasl. Musel čekat třeba půl hodiny než vychladl a pak pokračoval dál v jízdě :)...ten snímač musí mít určitý odpor, když nefunguje nebo blne tak nejde změřit.

Výměna cca 20min a cena něco kolem litru

Vloženo

tak je to divné, ale chyba sama zhasla. Kde teda může být problém? Může být problém i v kabeláži? Že by byl studeňák na kontaktoch? Povycvaklý konektor?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...