Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, i po pečlivém hledání jsem nic nenašel a tak jsem založil nové téma. Mám problém zřejmě ve spínací skříňce, když nastartuju a následně vypnu motor a nevytáhnu klíček tak by se měla rozsvítit lampička a zůstat hrát rádio ale bohužel se tak nestane.

Nesetkal se stím někdo nebo nevíte kde by mohl být problém. Mám OII 2008 2.0TDI a radio Stream.

Špatná spínačka...je třeba se podívat do měřených hodnot podvolantovky zda dává i S kontakt na 99% nebude a je nutné vyměnit spínačku a nebo se s tím smířit.

MR08 má vadné série spínacích skříněk - elektrických částí, je to celkem spotřebák v tomto MR

Stropní světlo se musí rozsvítit až po vytažení klíčku. Rádio se po vytažení vypne. Vadná spínačka dává hlášení v podvolantové jednotce. Adresa 16.

Výměna vadné spínačky , el. části, trvá 10 min....Dost poruchový díl...

• Autor

Mnohokrát všem děkuji za odpovědi a rady. Jen jestli by bylo možné vysvětlit jak se dostanu ke spínačce a jak ji vyměnit aniž bych musel sundavat volant. Kde a jakou spínačku koupit? Děkuji za odpovědi. Ještě dodám že je to rv 2008 před FL.

Upraveno od soucis

to je ono

• Autor

Stropní světlo se musí rozsvítit až po vytažení klíčku. Rádio se po vytažení vypne. Vadná spínačka dává hlášení v podvolantové jednotce. Adresa 16.

Výměna vadné spínačky , el. části, trvá 10 min....Dost poruchový díl...

Mohl bych tě poprostit o stručný postup výměny spínačky?

Stručný je takhle. Sundáš plasty okolo volandu, odpojíš svorkovnici z el. části a odjistíš el. část. Vyjmeš a zasuneš novou.............Nech to dělat někoho, kdo to zná...

• Autor

Stručný je takhle. Sundáš plasty okolo volandu, odpojíš svorkovnici z el. části a odjistíš el. část. Vyjmeš a zasuneš novou.............Nech to dělat někoho, kdo to zná...

pokud se nemusí sundat volant tak by to neměl být problém.

Nemusí...A pokud by jsi chtěl, tak můžeš....Chce to jen mít ten dobrý nádstavec na středový šroub a plochý šroubovák. Sundání volantu trvá 30 sec.

Upraveno od DIAGNOSTIK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.