soucis Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Zdravim, i po pečlivém hledání jsem nic nenašel a tak jsem založil nové téma. Mám problém zřejmě ve spínací skříňce, když nastartuju a následně vypnu motor a nevytáhnu klíček tak by se měla rozsvítit lampička a zůstat hrát rádio ale bohužel se tak nestane. Nesetkal se stím někdo nebo nevíte kde by mohl být problém. Mám OII 2008 2.0TDI a radio Stream. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Špatná spínačka...je třeba se podívat do měřených hodnot podvolantovky zda dává i S kontakt na 99% nebude a je nutné vyměnit spínačku a nebo se s tím smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 MR08 má vadné série spínacích skříněk - elektrických částí, je to celkem spotřebák v tomto MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Stropní světlo se musí rozsvítit až po vytažení klíčku. Rádio se po vytažení vypne. Vadná spínačka dává hlášení v podvolantové jednotce. Adresa 16. Výměna vadné spínačky , el. části, trvá 10 min....Dost poruchový díl... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucis Vloženo 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) Mnohokrát všem děkuji za odpovědi a rady. Jen jestli by bylo možné vysvětlit jak se dostanu ke spínačce a jak ji vyměnit aniž bych musel sundavat volant. Kde a jakou spínačku koupit? Děkuji za odpovědi. Ještě dodám že je to rv 2008 před FL. Editováno: 21. Listopad 2012, autor: soucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucis Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 našel jsem tohle, jestli je to tedy ono: http://www.aci.cz/0332z20-spinaci-kontakt-do-spinaci-skrinky-octavia-do-5-10-skoda-vw-_d106312.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucis Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Stropní světlo se musí rozsvítit až po vytažení klíčku. Rádio se po vytažení vypne. Vadná spínačka dává hlášení v podvolantové jednotce. Adresa 16. Výměna vadné spínačky , el. části, trvá 10 min....Dost poruchový díl... Mohl bych tě poprostit o stručný postup výměny spínačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Stručný je takhle. Sundáš plasty okolo volandu, odpojíš svorkovnici z el. části a odjistíš el. část. Vyjmeš a zasuneš novou.............Nech to dělat někoho, kdo to zná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucis Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Stručný je takhle. Sundáš plasty okolo volandu, odpojíš svorkovnici z el. části a odjistíš el. část. Vyjmeš a zasuneš novou.............Nech to dělat někoho, kdo to zná... pokud se nemusí sundat volant tak by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Nemusí...A pokud by jsi chtěl, tak můžeš....Chce to jen mít ten dobrý nádstavec na středový šroub a plochý šroubovák. Sundání volantu trvá 30 sec. Editováno: 26. Listopad 2012, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.