mysak9 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Zdravím, mám problém s mojí Octavii I, s DO centrálem, je to r.v. 1997. Problém mám s tím, že jednou zamkne jednou nezamkne a poslední dobou se stává, že už nezamkne vůbec a musím zamykat jen přes kufr, jelikož jsou zámky zaslepené. Bohužel nevím, zda to tam bylo doděláváno, nebo je tam od výroby. Mám úplně přesně stejný ovladač jak je tu http://www.jabloshop.cz/autosortiment/c ... o-zamykani . Chtěl bych se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a co s tím. Jestli mám koupit komplet celej centrál znova a případně kdo by mi jakej doporučoval? V autě je i alarm, takže kolikrát se mi stává, že když zamknu ovladačem a nejde mi odemknout ovladačem, tak musím přes kufr a pak se aktivuje jak blbec alarm a nefunguje immo. Děkuji všem kdo by cokoliv poradí. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Wojnar Stačí to napsat základním fontem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To není original z výroby Někdo to tam doděal zřejmě to má v sobě i ten alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.