chiquillo Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 čau kluci, chci se zeptat, dá se někde sehnat těsnění na olej. vanu co se dávalo na felicii? jelikož jsem jí už dvakrát přetěsnoval a musim z nova :/// dával jsem tam silikon na vany a bohužel pokaždy prosakoval :/ Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tam robiš niekde chybu ak tam davaš silikon ktory tam patri. Ešte mi vana nepresakovala a par som ich teda už nahodil. Tam bude problem postup prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 áááá teď mě napadlo, až budu přetěsnovat vanu, tak se podivám jestli neni prohnutá, to by mělo taky vliv na netěsnost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 pokud je vana zkroucená nebo někde rejplá tak jo. Chce to pravítko a a juknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 číslo originál tmelu je D 176 600 A1...a ako písal Luďa,bude možno niekde prehnutá čo mohlo vzniknúť už pri prvej demontáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 ok, koupim pořádnej silikon a kouknu na vanu jestli nebude přihnutá . Dík moc za rady .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.