rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Zdravim.urcite sa tu toho vela popisalo ohladom noveho znaku z rapidu a jeho vymeny ale mohol by tu niekto nahodit podrobny postup ako na octavii II sedan vymenit znak v predu a v zadu + nejaku fotodokumentaciu?vopred dakujem Editováno: 18. Srpen 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu a příspěvky o úpravách přední masky přesunuty do příslušného tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Předek jsem nalepil normálně místo původního,ale asi by to chtělo taky trošku toho lepidla...? Jedná se o FII MonteCarlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Dik za foto.Nemas nahodou nejake fotky ako si stare znaky daval dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Hadřík,šroubováček a kolíček na prádlo dřevěný (klamerka)- na zadní dveře. Klasika jako když ti to kradou smažky...zapáčit šroubovákem a opatrně strkat půlku klamerky a pěkně postupně až se to odlepí. Samozřejmě ideální je když je teplo-já jsem to dělal v létě. Možná pak ještě zkusit horkovzdušnou pistol??? Smažky se tím samozřejmě neserou...ty to zapáčí a urvou. Předek jde snadněji tam je to plast na plast ale postup stejný. Jo a ještě přední znak je takový jako zaoblenější,tak ať to nepopleteš. Editováno: 25. Listopad 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 no ja mam objednane 2 znaky z rapidu vraj tam su obe rovnake na OC II sedia lepsie ako z citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Jo to máš pravdu na OCT se to dává lépe. Má OCT taky prolis na zadních dveřích? Proto jsem dával to PU lepidlo,jinak by to drželo jen na krajíčku a to jsem měl strach abych to někde neztratil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 ano ma ten prelis tu pasku cez znak si mal ako dlho a inak mas to super urobene dobre to vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Nechal jsem to přes noc pro sichr. Ale jestli můžu doporučit tak malířská papírová je lepší,protože ta elektrikářská se začala jakoby stahovat,tak jsem to ještě pak přetáhl tou papírovou. Je to lepší. Diky,k té černo-bílé si myslim to fakt sedne. Měnil jsem aji v kolech Editováno: 25. Listopad 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 tie krytky na kolesa ta kolko stali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Měl jsem to komplet 2znaky 4kola a plaketka MC(kterou mi smažky ukradli) celkem 600kč. Jinak normálně 1200kč Škoda Servis. Krytky jsem viděl na Aukru a i tady je myslim někdo prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Škoda že ten zadni citigo znak neni trošku menší přimo do toho prolisu... taky jsem si to delal tak bych ten zadni dal nejradeji mensi je to tam jak pěst na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 No já si zase myslim že do toho prolisu by to nebylo ono...že by byl malý. Nejlepší kdyby nebyl žádný prolis,pak by to stačilo jen plácnout na orogo pásce a po ptákách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Teď už se to moc neoplatí když jsou plechy prochladlé a nemáš horkovzdušku... Já si počkám asi protože to jde docela blbě dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 No to jo to je fakt. Radši v teple. Nejlepší nějaká garáž. Ale je jasné že každý nemá tu možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) Ja mam oba přilepene na pasce :-) doma jsem nasel jeste zbytek 3M pasky a dal jeste 2 vrstvy stredem znaku aby vyplnil tu prohluben na 5dverich a drží jak pes :-) pak jsem si odlepil předface napis octavia a koupil face napis.. uz jen mi chybi face napis TDI ale to je tak nelidsky drahe že to neni možné logo stalo cca 210kč a napis TDI necelych 400 :-) tak kde jsme nechapu :-) nejaky tip kde sehnat levneji ? sorry netyka se to tohohle tematu Editováno: 26. Listopad 2012, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 No jo no...Škodovka to asi dělá ručně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Jo já chtěl koupit na FRS nápis z FII a RS nápis jenže jak říkáš docela palba za takové nic takže zatím bez označení a uvidíme jestli vůbec něco koupím protože to čisté nevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Kdybys chtel jen novy napis fabia tak mas u mne jeden gratis teda pokud ho najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Tak dnes som nalepil tie znaky dufam ze to bude drzat pouzil som obojstrannu pasku a dvojzlozkove lepidlo foto pridam zajtra dnes som uz nemal cas to fotit.Inak keby mal niekto zaujem tak dnes som zohnal dielensku prirucku jak na to. Octavia II na motory 1,4 1,6 1,9 2,0 celkom dobe veci tam su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Kdybys chtel jen novy napis fabia tak mas u mne jeden gratis teda pokud ho najdu Mno neke fakt? Teda nechtěl bych to já ale přítulka je to její auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Jo fakt je mi to zbytecne a vyhaxovat skoda takze pokud Ti teda ji to udela radost tak je Tvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Copak že ho nechceš? Já ty staré sundal protože byly "zoxidované" a navíc se mi to staré značení nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Me se ten zadek libi cistej ono fll je strasne vysoka koza a ten nspis to nejak prodlouzuje Kdyby pod tim kulatym skodovackym logem nebyla dira tak uz davno je pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Tak proč sis ho kupoval nebo máš to sundané logo jsem teď nějak mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Chci se doinformovat. Ti co lepily nové znaky na OII jaké čísla znaků to byla?? Byl to dopředu tento http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-citigo/znaky-napisy/skoda-citigo-predni-znak-skoda-original-id:6197.eshop a dozadu tento http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-citigo/znaky-napisy/skoda-citigo-zadni-znak-skoda-original-id:6184.eshop ? Nebo jste dávali oba zadní. Někde jsem četl, že pokud se použijí oba zadní tak je to lepší, protože nejsou tak prohnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.