osud7 Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ahojte hifisti. Chcem sa opýtať ako ste riešily nové káble do predných dverý, kadiaľ ste ich tam dostali. Je tam v A stĺpiku konektor a neviem či sa to dá okolo prepchať. Chcel by som to cez výkend zmáknuť tak každá rada dobrá. Dikec všetkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 nečakal som až takú ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Měl jsem to rozebraný ve středu, v tom sloupku je nasazenej černej držák svorkovnic a svorkovnice. Z tvýho dotazu usuzuju, že chceš natáhnout nějaký nový asi silnější kabely. U těch svorkovnic v tom držáku není místo skoro žádný a okolo neni ani milimetr. Možná, kdyby jsi udělal díru do toho držáku, ale tam bude tak maximálně 5mm. Potom za tim držákem už je místa dost, i v průchodce do dveří. Nejlepší bude, když sundáš tu krycí manžetu a mrkneš se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Tak hovoríš že medzi tými svorkovnicami by sa dala vivrtať dierka, tých 5mm by mi stačilo. No jasné že silnejšie káble. Ako si to riešil ty maš pôvodné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No myslím, že s trochou snahy tam tu dírku uděláš, ale bude to piplačka..já mám kabely origo, jsem si dodělával zadní el. okna, proto jsem to měl rozebraný..nejhorší je vytáhnout ten držák s těma svorkovnicema z toho sloupku, doporučuju povolit omezovač dveří, i když já to udělal i bez toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 NO TAK SA S TýM MUSíM POPIPLAť. díK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 somarina, nic nevrtaj, ak si pozries, tak nie vsetky piny su osadene v hnedom a modrom konektore... zober si ihlu pokial nemas vypichovaky a jeden z tych konektorov zrus, vyhod ho tym, ze prepinujes zopar kablikov do druheho konektora, samozrejme farbu na farbu ako to ma byt, pin po pine a zrazu mas miesta, ze tadial mozes tahat aj napajaci kabel na zosik keby si potreboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 otam: No to je lepšie riešenie ,uvidíe ako to pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk. otam dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.otam dikec Daval si tam nejaku spojku, pre pripad keby si potreboval zvesit dvere? Dala by sa pouzit ta svorkovnica, ktoru si uvolnil ako spojka, alebo tie piny a kontakt by cely vyznam hrubsich kablov zrusili? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.