Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte hifisti. Chcem sa opýtať ako ste riešily nové káble do predných dverý, kadiaľ ste ich tam dostali. Je tam v A stĺpiku konektor a neviem či sa to dá okolo prepchať. Chcel by som to cez výkend zmáknuť tak každá rada dobrá.

Dikec všetkým

• Autor

nečakal som až takú ochotu :(

Měl jsem to rozebraný ve středu, v tom sloupku je nasazenej černej držák svorkovnic a svorkovnice. Z tvýho dotazu usuzuju, že chceš natáhnout nějaký nový asi silnější kabely. U těch svorkovnic v tom držáku není místo skoro žádný a okolo neni ani milimetr. Možná, kdyby jsi udělal díru do toho držáku, ale tam bude tak maximálně 5mm. Potom za tim držákem už je místa dost, i v průchodce do dveří. Nejlepší bude, když sundáš tu krycí manžetu a mrkneš se na to... -_-

• Autor

Tak hovoríš že medzi tými svorkovnicami by sa dala vivrtať dierka, tých 5mm by mi stačilo. No jasné že silnejšie káble. Ako si to riešil ty maš pôvodné ?

No myslím, že s trochou snahy tam tu dírku uděláš, ale bude to piplačka..já mám kabely origo, jsem si dodělával zadní el. okna, proto jsem to měl rozebraný..nejhorší je vytáhnout ten držák s těma svorkovnicema z toho sloupku, doporučuju povolit omezovač dveří, i když já to udělal i bez toho.. ;)

• Autor

NO TAK SA S TýM MUSíM POPIPLAť. díK -_-

somarina, nic nevrtaj, ak si pozries, tak nie vsetky piny su osadene v hnedom a modrom konektore... zober si ihlu pokial nemas vypichovaky a jeden z tych konektorov zrus, vyhod ho tym, ze prepinujes zopar kablikov do druheho konektora, samozrejme farbu na farbu ako to ma byt, pin po pine a zrazu mas miesta, ze tadial mozes tahat aj napajaci kabel na zosik keby si potreboval...

• Autor

otam: No to je lepšie riešenie ,uvidíe ako to pojde -_-

• 2 týdny později...
  • Autor

No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.

otam dikec -_-

• 4 týdny později...
No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.

otam dikec -_-

Daval si tam nejaku spojku, pre pripad keby si potreboval zvesit dvere? :unsure:

Dala by sa pouzit ta svorkovnica, ktoru si uvolnil ako spojka, alebo tie piny a kontakt by cely vyznam hrubsich kablov zrusili?

dik za info

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.