Publikováno Srpen 17, 200619 r Ahojte hifisti. Chcem sa opýtať ako ste riešily nové káble do predných dverý, kadiaľ ste ich tam dostali. Je tam v A stĺpiku konektor a neviem či sa to dá okolo prepchať. Chcel by som to cez výkend zmáknuť tak každá rada dobrá. Dikec všetkým
Srpen 18, 200619 r Měl jsem to rozebraný ve středu, v tom sloupku je nasazenej černej držák svorkovnic a svorkovnice. Z tvýho dotazu usuzuju, že chceš natáhnout nějaký nový asi silnější kabely. U těch svorkovnic v tom držáku není místo skoro žádný a okolo neni ani milimetr. Možná, kdyby jsi udělal díru do toho držáku, ale tam bude tak maximálně 5mm. Potom za tim držákem už je místa dost, i v průchodce do dveří. Nejlepší bude, když sundáš tu krycí manžetu a mrkneš se na to...
Srpen 18, 200619 r Autor Tak hovoríš že medzi tými svorkovnicami by sa dala vivrtať dierka, tých 5mm by mi stačilo. No jasné že silnejšie káble. Ako si to riešil ty maš pôvodné ?
Srpen 18, 200619 r No myslím, že s trochou snahy tam tu dírku uděláš, ale bude to piplačka..já mám kabely origo, jsem si dodělával zadní el. okna, proto jsem to měl rozebraný..nejhorší je vytáhnout ten držák s těma svorkovnicema z toho sloupku, doporučuju povolit omezovač dveří, i když já to udělal i bez toho..
Srpen 18, 200619 r somarina, nic nevrtaj, ak si pozries, tak nie vsetky piny su osadene v hnedom a modrom konektore... zober si ihlu pokial nemas vypichovaky a jeden z tych konektorov zrus, vyhod ho tym, ze prepinujes zopar kablikov do druheho konektora, samozrejme farbu na farbu ako to ma byt, pin po pine a zrazu mas miesta, ze tadial mozes tahat aj napajaci kabel na zosik keby si potreboval...
Září 4, 200619 r Autor No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk. otam dikec
Září 28, 200618 r No tak som to prepinoval. Netreba na to ihlu len malinký skrutkovč. Sú tam rozoberateľné svorkovnice. Ide to ako po masle ,ak je to už vonku z ,,A" stĺpika. Je to ako original a miesta habakuk.otam dikec Daval si tam nejaku spojku, pre pripad keby si potreboval zvesit dvere? Dala by sa pouzit ta svorkovnica, ktoru si uvolnil ako spojka, alebo tie piny a kontakt by cely vyznam hrubsich kablov zrusili? dik za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.