Petik_hell Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) Zdravím. Prosím o radu. Mám Octavia 18 20 v 92 kw. Problém se startováním. Starter jako by se lepil. Vysune se pastorek pootočí 2 - 3 x klikou a zůstane viset. Většinou u zahřátého motoru. Sporadická porchucha. VAG nic nehlásí. Jedná se o starter Bosch 0 001 107 022. Včera jsem měnil držák uhlíků a pro sichr jsem vymazal adaptace a provedl základní nastavení. 5 startů ok 6 ne.. pak se to po několika pokusech opět opakovalo. Kde je problém? špatné pouzdro volnoběžky? Nebo vadný kontakt uvniř cívky starteru? Díky za rady. V jiných tématech jsem našel téma starter, ale tento problém nikdo nikde nepopisuje. Editováno: 28. Listopad 2012, autor: Petik_hell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 To s tímto problémem nemá nikdo žádnou zkušenost? Ještě mě napadlo jestli náhodou se nemůže stát že se točí startér ale nevysune pastorek. Ale nejde mi to do hlavy jelikož byto po konstrukční stránce by nemělo být možné aby starter točil a pastorek se nevysouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Dnes vyřešeno a šlape jak hodinky..... :-) LOCK prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) čo tak napísať ako si to vyriešil pre pomoc ostatným Editováno: 28. Listopad 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.