Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vas chystám se na koupi Fabie RS a přijednom si chci kopit lita kola, uvažoval jsem o 17" a 18" poradíte mi jaký rozměr by byl ideální (šířka rafku a ET) ? Děkuji popřípadě nějaké fotky atd ?

Upraveno od rctypek

v velkym TP je to napsane ;) ovšem 18" Ti legalně neprojdou

• Autor

To já vim že je to tam napsano a vim že mi to legalně neprojde :-) ptam se co jse tam vlastně dá namontovat aby to nikde nedřelo atd :-). Některé firmy ti při koupi nových kol vydaji typový list, nechaš si zkontrolovat namontovaní kol a na zakladě toho ti to zapíši do TP :-)

17" jsou ideální se zálisem ET 35 a šíří 8J, jsou pak +- s lemem, opticky to vypadá moc dobře....18" ti legálně ptojdou s typovým listem a rozměry bych volil stejné jako u těch 17" ;)

jedny 17" viz tento rozměr na Fabču střílím, viz odkaz pod mým podpisem, kdyby byl zájem...jinak na 17" pneu 205/40, na 18" 215/35 a kola nikde neškrtají ani při velkém snížení

• Autor

takže když si tam hodim 18" Et 35 šiře 8J takže nikde nebudu hrkat když auto naložim 4 lidmi při standartím podvozku? ma stim ještě někdo nějaké zkušenosti?

ne nebude, ale s origo FRS podvozkem to bude celkem koza.....alespoň - 35mm pružiny by to pak chtělo :) jinak na těch 18" počítej s tím, že ucítíš každý kamínek na silnici

• Autor

NO asi udělam kompromi vyberu si nějaké 17" a hodim tam sportovní podvozek, chtěl bych tlumáky i péra co mi doporučiš za značku?

rozumný...tlumiče klidně nech svoje a dej péra, třebas KW jsou moc příjemný, nebo Eibach.....pokud by jsi chtěl i tlumiče, dal bych HP Sporting

• Autor

a co mysliš je lepši vyměnit i tlumaky? nebo jen ty péra chtěl bych něco mezi sportem a pohodlim nějakéj kompromis , né uplnou motokáru:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.