Přejít na obsah

rctypek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rctypek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravim vas, mam octavii 2 RS 2.0 TDI BMN , auto není čipováno, pouze odstraněn DPF u TDI Fun. V poslední době jsem začal pozorovat při jízdě nad 150km/h a při přidání plynu začne auto semtam škubat. i při razantní jizde do 150km/h to neděla nic. Závadu to nepíše žadnou. Setkal se stim už někdo někdy?
  2. takže dneska jsem filtr pevných častíc kompletně odstranil, snímač tlaku nový, hadice a kabelaž taky zkontolována. Filtr pevných častic mi poprvé jen provrtali ze spod a upravili jednotku, Dnes jsem si filtr demontoval, a vykuchal ho uplně takže je čisté pruchozí. Ted mi to jede vcelku dobře ale vy vyších rychlostech pod plynem cca 160km/h začne auto trošku cukat ale pořad zrychluje.... nevim už čim by to mohlo byt.... budu vděčný za každou radu.
  3. Tak problem se snimačem tlaku jsemjiž vyřešil. ale nastal druhy problem...mam tenhle problem, auto jezdi teměř normalně, ale jednou 100km - 250km se projevi že motor stratí výkon a turbo začne brat až ve 2500-3000ot, a co je zajimavé že to duní do výfuku a tak zajimavě to brblá. Někdy to hodí i do nouzáku. Jinak to nepíše nic. Když se to hodilo do nouzaku tak sem měl tuhle chybu 000665 - regulace plnícího tlaku: regulačního rozsahu nedosaženo. Vstřiky vyměněné,vyčíštěná klapa i EGR, nové podtlakové ovládání turba, Provrtaný DPF. Už si stim opravdu nevíme rady...Děkuju :-(
  4. JO super díky za radu, nemužeš mi napsat zpravu či dat odkaz kam na ty brzdy? hledal jsem tak ruzně a ale nic kloudného jsem moc nenašel... Díky moc.
  5. Zdravim vas , měl jsem problém se vstřikovačí mám všechny čtyři nové ,vyměnili mi je ve škodovce, pak nastal problem DPF ucpaný, po provrtání filtru a upravení softweru, mi pořad vyskakuje chyba a svítí kontrolka motoru, (Snimač tlaku vyfukového potrubí,nevěrohodný signal, sproradická) vyskakuje neustále. Motor je chipován již z dřívějška.... Už si stim nevim rady má stím někdo zkušenost? Čidlo jsem už vyměnil....... Díky
  6. No tak každy bere auto jinak, ja mam auto i na zabavu a vzhled. Vím že sportovní brzdy brzdi až při vyšších teplotách, myslel jsem variantu sportovních třeba vrtaných kotouču a nějakých lepších desek.
  7. Zdravim vás koupil jsem si Octavia 2 RS 2.0 TDi Combi, čeká mě výměna brzd, chtěl jsem nějaké sportovní kotouče a desky které jsou učinné a zaroven tvoři dobrý desing. Máte nějaké zkušenosti? Zároven se mi loupe barva z brzdových třmenů, řeším jakou metodou brzdové třmeny opět obnovit, jestli klasickou barvou na brzdy či komaxit? Děkuji za rady:-)
  8. a co mysliš je lepši vyměnit i tlumaky? nebo jen ty péra chtěl bych něco mezi sportem a pohodlim nějakéj kompromis , né uplnou motokáru:-)
  9. NO asi udělam kompromi vyberu si nějaké 17" a hodim tam sportovní podvozek, chtěl bych tlumáky i péra co mi doporučiš za značku?
  10. takže když si tam hodim 18" Et 35 šiře 8J takže nikde nebudu hrkat když auto naložim 4 lidmi při standartím podvozku? ma stim ještě někdo nějaké zkušenosti?
  11. To já vim že je to tam napsano a vim že mi to legalně neprojde :-) ptam se co jse tam vlastně dá namontovat aby to nikde nedřelo atd :-). Některé firmy ti při koupi nových kol vydaji typový list, nechaš si zkontrolovat namontovaní kol a na zakladě toho ti to zapíši do TP :-)
  12. Zdravim vas chystám se na koupi Fabie RS a přijednom si chci kopit lita kola, uvažoval jsem o 17" a 18" poradíte mi jaký rozměr by byl ideální (šířka rafku a ET) ? Děkuji popřípadě nějaké fotky atd ?
  13. no ono se to neozyva v době jízdy pouze když když přeřazuji, či uplně pustím a pak přidam plyn tak v tom klepne.
  14. Nevite opravdu nikdo aspon trochu co by to mohlo byt znova jsem se na všechno koukal a nic...
  15. Stabik a oco tam může klepat? a jak na to přišel?
×
×
  • Vytvořit nový...