rctypek Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) Zdravim vas chystám se na koupi Fabie RS a přijednom si chci kopit lita kola, uvažoval jsem o 17" a 18" poradíte mi jaký rozměr by byl ideální (šířka rafku a ET) ? Děkuji popřípadě nějaké fotky atd ? Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: rctypek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 v velkym TP je to napsane ovšem 18" Ti legalně neprojdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 To já vim že je to tam napsano a vim že mi to legalně neprojde :-) ptam se co jse tam vlastně dá namontovat aby to nikde nedřelo atd :-). Některé firmy ti při koupi nových kol vydaji typový list, nechaš si zkontrolovat namontovaní kol a na zakladě toho ti to zapíši do TP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 17" jsou ideální se zálisem ET 35 a šíří 8J, jsou pak +- s lemem, opticky to vypadá moc dobře....18" ti legálně ptojdou s typovým listem a rozměry bych volil stejné jako u těch 17" jedny 17" viz tento rozměr na Fabču střílím, viz odkaz pod mým podpisem, kdyby byl zájem...jinak na 17" pneu 205/40, na 18" 215/35 a kola nikde neškrtají ani při velkém snížení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 takže když si tam hodim 18" Et 35 šiře 8J takže nikde nebudu hrkat když auto naložim 4 lidmi při standartím podvozku? ma stim ještě někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 ne nebude, ale s origo FRS podvozkem to bude celkem koza.....alespoň - 35mm pružiny by to pak chtělo jinak na těch 18" počítej s tím, že ucítíš každý kamínek na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 NO asi udělam kompromi vyberu si nějaké 17" a hodim tam sportovní podvozek, chtěl bych tlumáky i péra co mi doporučiš za značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 rozumný...tlumiče klidně nech svoje a dej péra, třebas KW jsou moc příjemný, nebo Eibach.....pokud by jsi chtěl i tlumiče, dal bych HP Sporting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 a co mysliš je lepši vyměnit i tlumaky? nebo jen ty péra chtěl bych něco mezi sportem a pohodlim nějakéj kompromis , né uplnou motokáru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.