jabdusko Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Caute mam radio skoda symphony a strasne mi zacali sustat stanice mam zly signal aj pocas jazdy iba ked stojim je to ok . Poradte co to moze byt antena je poriadku doteraz som nemal ziadny problem hralo normalne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 to vypadá na rozdrbaný kabel k anténě => když auto jede a třepe se, tak je špatný kontakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Mozte mi napisat ako dam dole stropny tapacir ? staci len okolo anteny dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Sundáš stropní držáky potom sundáš sloupky C ( jsou uchycený na pružinkách) a dostaneš se k anténě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerman Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Vyndal jsem baterii a od té doby mi to na displeji ukazuje 0000. Po nějaké době jsem přišel na to, že je to nějaký pin na ochranu. Na číslo které se tam má zadat jsem přišel. Ale nevím jak to potvrdit. Prosím o radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Jasně místo těch nul zadej pin a podvrd těma dvojtýma šipkama,bud v pravo,nebo levo. Ale drž aspon 2s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.