Publikováno Prosinec 2, 201212 r Caute mam radio skoda symphony a strasne mi zacali sustat stanice mam zly signal aj pocas jazdy iba ked stojim je to ok . Poradte co to moze byt antena je poriadku doteraz som nemal ziadny problem hralo normalne .
Prosinec 5, 201212 r to vypadá na rozdrbaný kabel k anténě => když auto jede a třepe se, tak je špatný kontakt..
Leden 16, 201312 r Autor Mozte mi napisat ako dam dole stropny tapacir ? staci len okolo anteny dakujem
Leden 16, 201312 r Sundáš stropní držáky potom sundáš sloupky C ( jsou uchycený na pružinkách) a dostaneš se k anténě
Květen 5, 201312 r Vyndal jsem baterii a od té doby mi to na displeji ukazuje 0000. Po nějaké době jsem přišel na to, že je to nějaký pin na ochranu. Na číslo které se tam má zadat jsem přišel. Ale nevím jak to potvrdit. Prosím o radu!
Květen 5, 201312 r Jasně místo těch nul zadej pin a podvrd těma dvojtýma šipkama,bud v pravo,nebo levo. Ale drž aspon 2s.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.