peecko Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) ZDAREC.NIKDE TAKOVOU CHYBU NA FÓRU NEMŮŽU NAJÍT.PROBLÉM OCTAVIA 1,9 TDI 74KW 4X4 ,PŘI ŘAZENÍ MEZI RYCHLOSTMI MI NĚCO ZAVRČÍ,JAK ZAŘADÍM A PŘIDÁM PLYN TAK V POHODĚ.CO TO MŮŽE BÝT? Editováno: 4. Prosinec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Napiš to přístě prosím základním fontem a VYPNI si CapsLock!! Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecko Vloženo 4. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 o.k, ale to mi tu poruchu nevyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Není to ono: http://forum.skodahome.cz/topic/62088-divny-zvuk-tdi/page__hl__oddechne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecko Vloženo 4. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) Tak jsem vše pečlivě pročetl,ale moje chyba se vyskytuje jen při sešláplém spojkovém pedálu.Tuhle chybu jsem tam nemají. Editováno: 4. Prosinec 2012, autor: Wojnar A když to napíšeš tučně, tak to poruchu vyřeší?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Vytáhni z auta psa a vrčení přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecko Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 kéžby to šlo tak jednoduše.nikdo neporadí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Taky se mi to stavá,ale jen když podřazuju třeba z 5 na 4 tak to občas zavrčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.